3 znamení zvěrokruhu, která vám sotva řeknou pravdu a jsou neuvěřitelně falešná

3 znamení zvěrokruhu, která vám sotva řeknou pravdu a jsou neuvěřitelně falešná
Zdroj: Freepik

Víte, kdo vám zalže do očí, jako by to byla ta nejpřirozenější věc na světě? Podívejte se s námi, na která znamení zvěrokruhu je dobré dát si v tomto směru pozor.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 08. 08. 2021 07:00

Je pro vás důležitá pravda, nebo jste rozenými barony Prášily? Následující tři znamení zvěrokruhu jsou falešná a lžou jako na běžícím páse.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nedělá mu problém upravovat si pravdu podle toho, jak se mu to momentálně hodí. Dokáže se naladit na vlnu konkrétního člověka a mluvit s ním přesně tak, jak se to tomu druhému líbí.

Je skvělým posluchačem a dokáže odhadnout potřeby druhých. S tím, co zjistí, potom výtečně manipuluje. Své lži si dokonale pamatuje, a tak ho zkrátka nenachytáte.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Největším lhářem jsou sami pro sebe. Hrají si na vysněný život, přitom bývají uvnitř neuvěřitelně nešťastní. Neumějí totiž žít tady a teď. Stále jen přemýšlejí, a to hlavně o samotě.

Proto lžou o tom, jak skvělý mají život, ale pravda to není. Často jsou vůči svému okolí falešní. Předstírají, že mají každého rádi, ale ve skutečnosti nemají rádi ani sebe sama.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Často předstírají tolik, že ani nevědí, kde je vlastně pravda. Mají své lži dokonale promyšlené, ale často jim nevyjdou. Jsou totiž nenasytní. Když zalžou jednou, zkoušejí to pořád dokola. Důvěru v ně má málokdo. Rozhodně ne ten, kdo je dobře zná. Klidně vám pohlédnou do očí a řeknou bezostyšnou lež.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články