3 znamení zvěrokruhu, která často skrývají své skutečné emoce

3 znamení zvěrokruhu, která často skrývají své skutečné emoce
Zdroj: Pixabay

Také jste někdy raději skryli své pocity, abyste se vyhnuli nepříjemné diskusi nebo druhým nezkazili radost? Takové chování je vlastní zejména následujícím třem znamením zvěrokruhu.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 30. 07. 2021 16:00

Podle horoskopu existují lidé, kteří své pocity skrývají neustále, ať už se chtějí sami chránit, nebo udělat radost druhým. Důvody mohou být různé. Odhalíme, o která znamení zvěrokruhu se jedná.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Všechno musí být vyladěné do nejmenšího detailu. Panny mají zkrátka rády vše pod kontrolou a mají plán pro každou situaci. Zdá se, že toto znamení přemýšlí o všem, ale nerado tyto skutečnosti sdílí s ostatními.

Zrozenci Panny jsou známí tajnůstkáři, nechtějí být středem pozornosti. Proto raději skrývají své pocity, o které se by se mohli podělit s ostatními.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnář je považován za extrémně společenského. Umí si vyměňovat nápady téměř s kýmkoli, nejlépe na základě povrchního flirtování. Když to ale začne být vážné, Vodnáři na sobě nedají absolutně znát, jako by žádné pocity a emoce neměli. Čeho se bojíte? Musíte komunikovat, jinak vaše myšlenky v určitém okamžiku explodují.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Ovládat se je vždy nejlepší. Toť názor Býka v profesionálním i soukromém životě. Pokud by se úplně otevřel, znamenalo by to, že by se musel vzdát části kontroly, kterou tak pracně získal.

Toto znamení se cítí bezpečně pouze tehdy, pokud má pod kontrolou své emoce. Ale pozor, nic netrvá věčně! Co chcete skrýt před ostatními? Zkuste překročit svůj stín a začít se odkrývat, nebo vám zničehonic „bouchnou saze“.

Zdroj informací:

harpersbazaar.de

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články