3 znamení zvěrokruhu, kterým opakovaně troskotají partnerské vztahy

3 znamení zvěrokruhu, kterým opakovaně troskotají partnerské vztahy
Zdroj: Freepik

Přemýšlíte, proč pořád nemůžete najít toho pravého partnera, se kterým byste vydrželi až do smrti? Máme pro vás vysvětlení! Možná patříte mezi následující tři znamení zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 27. 07. 2021 07:00

Dlouhodobý partnerský vztah je souhra kompromisů, pochopení i lásky. Nedílnou součástí jsou rovněž hádky, nepochopení i různá životní úskalí. Proč jsou ale znamení zvěrokruhu, kterým vztahy nevycházejí opakovaně? Máme odpověď.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Víte, jaký postoj mají Vodnáři k závazkům? Zkuste někdy pozorovat představitele tohoto znamení, kterému bylo něco zakázáno. Kdyby se zkoumalo složení Vodnáře, byla by to ze 100 % svoboda.

Proto mají problém postavit se čelem k závazkům. Pokud je partner "zamilovanější" než oni a uhání je, Vodnář stoprocentně uteče. Potřebuje dýchat.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Kolikrát milují tolik, že svou láskou partnery dusí. A pokud se jim nedostává toho, oč žádají, často podezírají. Kontrolují telefony, za každým úsměvem vidí tajný vztah, kterému by se měli bránit. Vztah s nimi bývá často směsí různých emocí, pohledů a výmluvného ticha, které každý nevydrží.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelec má v sobě dvě osobnosti. Buď umí být něžný a pozorný, nebo je to arogantní hlupák. V napjatých situacích se pak chová zle a vyčítavě, proto mu vztahy troskotají. Neumí být tím pečujícím partnerem, který ráno potají připravuje snídani. Vždy dává přednost svému pohodlí před pohodlím ostatních.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články