3 znamením zvěrokruhu, ze kterých se rekrutují ti největší nevěrníci

3 znamením zvěrokruhu, ze kterých se rekrutují ti největší nevěrníci
Zdroj: Freepik

Každý z nás se alespoň jednou za život octne v pokušení podvést svého partnera. To, jak situaci ustojí, částečně záleží i na hvězdách. Existují totiž tři znamení zvěrokruhu, která mají v tomto směru mimořádně slabou vůli.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 16. 07. 2021 16:00

Tato znamení mají k nevěře mnohem větší sklony než ta zbývající. O kterých konkrétně je řeč?

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Právě Střelci jsou snad největšími nevěrníky vůbec. Neustále vyhledávají další a další dobrodružství a přitom se velmi snadno zamilují. Stejně rychle se ale umějí odmilovat. Jen velmi zřídka jsou Střelci bez vztahu. Je u nich ale jen otázkou času, kdy se začnou s partnerem nudit a půjdou zase o dům dál. 

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Toto vodní znamení má sice hluboké emoce a je schopno upřímně milovat, ale na druhé straně extrémně miluje svou nezávislost. Vodnář nutně potřebuje svůj prostor a občas být sám. Pokud se cítí ve vztahu omezován, začne být velmi nesvůj a často pálí mosty. Nevěra je bohužel u tohoto znamení téměř nevyhnutelná.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Třetí místo na žebříčku nevěrníků patří Blížencům. Toto znamení je velmi komunikativní a velmi rádo navazuje nová přátelství. Blíženci mají srdce na dlani, a tak není divu, že se občas z nového přátelství vyvine něco víc. Co na tom, že jsou Blíženci zrovna ve vztahu. Pozor na ně!

Zdroj informací:

jolie.de

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články