4 znamení zvěrokruhu, se kterými se nedá diskutovat, protože mají svoji pravdu

4 znamení zvěrokruhu, se kterými se nedá diskutovat, protože mají svoji pravdu
Zdroj: Pixabay

Následující čtyři znamení zvěrokruhu chtějí mít v diskusi nebo hádce vždycky navrch. Musejí mít poslední slovo a jsou neuvěřitelně tvrdohlavá. Patříte mezi ně i vy?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 14. 07. 2021 16:00

Tvrdohlavost některých znamení je tak velká, že s nimi zkrátka nemá cestu diskutovat ani se hádat. Řeknou, co mají na srdci, a všechno ostatní považují spíše za boj. Proto je s nimi obtížné normálně diskutovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Beran se rád zapojuje do každé konverzace a často si myslí, že ví všechno nejlépe. Účastníkům diskuse dává najevo, že je připraven opanovat jakoukoli konfrontaci.

Obvykle má již v hlavě argumenty, které v debatě použije. Beran nedává svým diskusním partnerům potřebný čas, aby vyjádřili svůj názor. Je pro něj totiž naprosto zásadní, aby se z konfrontace vždy vyšel jako vítěz.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Blíženci mají otevřenou mysl a také tendenci věci nejdříve dlouho sledovat, a teprve poté si vytvořit názor. Často si myslí, že všechno vědí, a tudíž mohou do všeho mluvit. Mají rádi poslední slovo, a to jak v diskusích, tak v hádkách.

Blíženci vnímají diskusi za určitý druh boje a nenechají kámen na kameni, jen aby vyhráli. Hrají si velmi dobře se slovy, aby toho druhého přesvědčili, že mají pravdu.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

O Štírech je známo, že jsou vášniví ve všem, co dělají. A přesně tak postupují při používání argumentů v diskusi či hádce. Toto vodní znamení využívá veškerou svou energii k vítězství.

Štír se intenzivně věnuje každému argumentu a s plným přesvědčením přináší svůj úhel pohledu. Proto se často zdráhá přijmout rozpor, protože by diskusi rád vyhrál. Bez ohledu na to, o jaké téma se zrovna jedná.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnář není zrovna znamením, které by během hádky pozorně vnímalo úhel pohledu druhé osoby. Prostě vyjádří svůj názor a moc se nestará o to, co k tomu řekne ten druhý.

Se svou mírnou nevědomostí nechá své protějšky věřit, že diskuse skončila a že v konverzaci Vodnář jednoznačně zvítězil. Pokud existuje protiargument, umí Vodnář velmi dobře vypnout a ignorovat to, co bylo zrovna řečeno.

Zdroj informací:

freundin.de

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články