Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která se ráda bojí u hororů

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která se ráda bojí u hororů
Zdroj: Freepik

Vraždící zabiják, který morduje své oběti motorovou pilou. Záhadná bytost, která ničí lidi přes televizní obrazovku. Nebo noční postrach, který vraždí ve spánku. Existují tři znamení zvěrokruhu, která takové filmy obzvláště milují.

Jana Jánská
Jana Jánská 22. 04. 2023 05:11

Podle filmového horoskopu existují tři znamení zvěrokruhu, která spíše než romantické filmy a komedie upřednostňují mysteriózní filmy a horory. Patříte mezi ně?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Osoby narozené ve znamení Berana nesmí film nudit! Milují akční filmy a kvalitní sci-fi. Když si chcete pohrát s jejich fantazií, zvolte nějaký temný thriller, o kterém budou ještě hodně dlouho přemýšlet. A pozor, Beran často sáhne i po krvavém hororu, byť ty mysteriózní má raději!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Lidé narození ve znamení Blíženců se čas od času rádi bojí, proto sáhnou po hororu. Nejraději mají ty, kde se někoho pokoušejí zabít rozhněvaní duchové. Coby představitelé znamení, které má dvě tváře, pak hned ale sáhnou po filmu, u kterého se především zasmějí. U komedií netouží po žádných složitostech, ale po sledu vtipných scén a hlášek.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři milují napětí, mystiku a superhrdiny. Přitahují je psychologické snímky, kde charismatický zabiják rozehrává své intriky. Libí se jim také erotické thrillery a temné horory. Nepohrdnou ani akčním filmem, ve kterém vystupuje sexy hlavní hrdina.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články