Novoluní ve znamení Berana: Otevírá cestu za splněním i těch nejodvážnějších snů

Novoluní ve znamení Berana: Otevírá cestu za splněním i těch nejodvážnějších snů
Zdroj: Freepik

Novoluní ve znamení Berana nastává v úterý 21. března 2023 v 18:22 hodin. Tvrdohlavé znamení zvěrokruhu značí, že přichází skvělý čas, kdy vám neústupnost pomůže splnit i ty nejodvážnějšími sny. Neměli byste se však unáhlovat.

Jana Matušková
Jana Matušková 19. 03. 2023 05:46

Novoluní ve znamení Berana je zasvěceno tomuto ohnivému znamení zvěrokruhu. Berani, které ovládá planeta Mars, jsou obecně považováni za tvrdohlavé znamení. Jdou do všeho po hlavě a dokážou si prosadit svou.

Březnové novoluní je tak skvělým časem k tomu splnit si vše, o čem již dlouho sníte. Na rozdíl od typicky beraního chování je však třeba pečlivě vše uvážit, abyste při plnění svých cílů nešlápli vedle. Co všechno novoluní ve znamení Berana přináší?

Novoluní ve vztazích

Ohnivost Berana přináší touhu po nových spalujících zážitcích. Pokud jste single, přichází skvělá doba výborně si zadovádět. Zadaní jedinci by si však skopičiny měli pořádně rozmyslet. Vášnivý zážitek mimo partnerské lože totiž bude příčinou mnoha svárů a dokonce i rozchodů.

Pokud ale svodům odoláte, stane se doma malý zázrak - oba budete jako polití živou vodou, což se vám mimochodem zúročí právě i v posteli.

Novoluní v kariéře

Střízlivost a smysl pro realitu nebude po kariérní stránce patřit zrovna mezi vaše silné stránky. Jen zřídkakdy budete mít pracovní úkoly naplánované, spíše se budete spoléhat na to, že vás okolnosti samy nasměrují ke vhodnému řešení.

Pozor byste si měli dávat na prokrastinaci. Místo pracovního zápřahu budete mít spíše sklony dělat všechno jiné - hlavně to, co se týká vašeho soukromí. V práci si tak budete vyřizovat především vlastní věci. Oko nadřízených je přitom nepříjemně bystré.

Novoluní a hrozby

Po zdravotní stránce vás čeká průměrné období, fyzické neduhy se objeví až s příchodem opravdu prvních teplých jarních paprsků. Ovládne vás touha dohnat vše, co jste kvůli nevlídnému počasí dosud zanedbávali. Tělo, které po zimě trochu osláblo, tak bude náchylné na různé drobné úrazy a poranění.

Po duševní stránce budete cítit přívaly nové energie. S každým teplotním stupněm navíc se zvýší i vaše dobrá nálada. Využijte ji k něčemu smysluplnému.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články