Novoluní ve znamení Býka: Přináší období pohody a jednu velmi pozitivní zprávu

Novoluní ve znamení Býka: Přináší období pohody a jednu velmi pozitivní zprávu
Zdroj: Unsplash

Novoluní ve znamení Býka nastává 19. května 2023 v 17:53 hodin. Požitkářští Býci patří mezi největší kliďase horoskopu. Dorůstající Měsíc v tomto znamení je tedy podle eXtra.cz předpokladem pohody. Je to rovněž ideální období pro hledání vnitřního míru. Velmi pozitivní zprávou tedy je, že pomůže zklidnit psychiku všech, kteří se v poslední době potýkali s problémy.

Jana Matušková
Jana Matušková 16. 05. 2023 06:09

Podle velkého přehledu novoluní v roce 2023 na eXtra.cz je tato významná astronomická událost, která nastane už v pátek v 17:53 hodin, skvělá pro každou bolavou duši. Je to totiž ideální období pro meditaci.

Novoluní je také časem nových začátků, takže je skvělou dobou pro stanovení nových cílů. Jaký vliv může mít novoluní v květnu 2023 na vztahy, kariéru a potenciální hrozby?

Novoluní ve vztazích

Během novoluní ve znamení Býka budou vztahy pravděpodobně nabývat stabilnějšího a bezpečnějšího charakteru. V tomto období se lidé mohou více zaměřit na budování dlouhodobých partnerství. Býk je známý loajalitou a oddaností, proto je tato doba ideální pro posílení stávajících vztahů nebo navázání těch nových. Je však důležité jasně komunikovat a být otevřený kompromisům.

Novoluní v kariéře

Novoluní v Býku je vynikající dobou, ve které se lze zaměřit na kariérní cíle. Býci jsou známí pracovitostí a odhodláním, a proto je tato doba ideální k tomu, abyste se věnovali praktickým záležitostem - plánování, sestavování rozpočtů (a klidně i těch rodinných) nebo navazování kontaktů. Je důležité, abyste v tomto období zůstali soustředění a odhodlaní dosáhnout vytčeného cíle.

Novoluní a hrozby

Byť je novoluní v Býku obecně obdobím stability a bezpečí, mohou se vyskytnout potenciální hrozby, na které je třeba dát si pozor. Býci mohou být tvrdohlaví, často odmítají změnu, která jim přitom může přinést jen dobré věci. Proto je důležité mít v tomto období otevřenou mysl.

Kromě toho je Býk spojován s hmotnými statky a financemi, takže je důležité dbát na rozpočet a finanční plánování. Toto novoluní může také přinést pocity majetnictví či žárlivosti. Řešte je s chladnou hlavou.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články