Druhé novoluní ve znamení Berana: Čas nových začátků a ideální doba k plnění snů

Druhé novoluní ve znamení Berana: Čas nových začátků a ideální doba k plnění snů
Zdroj: Unsplash

Nadcházející novoluní je již druhým astronomickým jevem tohoto typu ve znamení Berana. Nastane 20. dubna v 06:12. Novoluní je časem nových začátků, takže je ideální dobou pro stanovení nových cílů a plnění snů.

Jana Jánská
Jana Jánská 18. 04. 2023 05:49

Již podruhé v tomto roce je novoluní ve znamení Berana, které je známé vášnivostí, odvahou a vůdčími schopnostmi. Tato lunární fáze představuje příležitost k odvážným krokům ve vztazích a kariéře, je však třeba dávat pozor na možné impulzivní tendence.

Zajímavost: Zároveň nastane i hybridní zatmění Slunce viditelné z Austrálie a Papuy-Nové Guineje. Střední Evropě se zatmění bohužel téměř vyhýbají.

Novoluní ve vztazích

S tímto novoluním přichází i vzrušující období ve vztazích. Beran je ohnivé znamení známé vášnivostí, odvahou a nezávislostí. Toto novoluní nás vybízí k odvážným krokům ve vztazích, ať už jde o navázání nového vztahu, opětovné zažehnutí jiskry nebo opuštění toxických vazeb. Jak na to a rady odbornice si můžete přečíst třeba v tomto článku.

Novoluní a kariéra

Novoluní v Beranu je rovněž obdobím možných nových začátků v kariéře. Beran je znamením vůdcovství, iniciativy a ambicí a tato lunární fáze nás vybízí k tomu, abychom podnikli kroky k dosažení našich profesních cílů. Přichází skvělý čas pro zahájení nového projektu, snahu o povýšení nebo obrat k nové kariérní cestě. Možné je i splnění starého snu.

Novoluní a hrozby

Jako při každém novoluní, i během této lunární fáze existují potenciální hrozby, na které je třeba dávat pozor. Berani, jimž je toto novoluní zasvěceno, bývají impulzivní a netrpěliví a tato energie může vést i vás ke konfliktům či ukvapeným rozhodnutím. Je nezbytné vyvažovat vaši vášeň racionálním uvažováním a vyvarovat se toho, abyste se do čehokoliv vrhali bez důkladného zvážení.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články