3 znamení zvěrokruhu, která v roce 2023 čeká nepříjemné zaškobrtnutí v kariéře

3 znamení zvěrokruhu, která v roce 2023 čeká nepříjemné zaškobrtnutí v kariéře
Zdroj: Pixabay
VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.): Jako vhodná povolání se ukazují ta, kde je dostatek volnosti, orientace na budoucnost, kreativní úkoly, vývoj idejí a reformy, sociálně kritické úlohy, jakákoli humanitární povolání, povolání, která jsou svým způsobem zvláštní, nebo nabízejí dostatek prostoru k individualismu. Také jsou ale mezi nimi technická povolání, inženýr, počítačový specialista, spojař, letecký technik, vynálezce, práce v médiích, obzvláště v tisku, psychiatr, neurolog, sociální pracovník, video-umění, varieté, film atd.RYBY (21. 2. - 20. 3.): Základ povolání, vhodného pro Rybu, by neměl spočívat v logice, ale spíše by měl nabízet prostor pro nekonvenčnost. Umění, hudba, film, móda, žurnalistika a reklama jsou jen několika příklady. Dále jsou vhodná sociální povolání, oblast náboženství a víry, výzkum, parapsychologie, mateřská škola, pečovatelská povolání, fotograf, režisér, hrnčíř, zpěvák, hudebník, skladatel, herec.BERAN (21. 3. - 20. 4.): Povolání, která vyžadují iniciativu, nasazení a vůdčí potenciál, jsou pro Berana velmi vhodná. Manažeři, dirigenti, předsedové svazů, sportovci, závodní jezdci, boxeři, šermíři, vojáci, policisté, lovci, chirurgové, dentisté, fyzici, politici, kováři, strojaři, řemeslníci, hasiči, stavitelé, řezníci, technická povolání.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Všechna formující povolání jsou dobrá, povolání s předvídatelným průběhem, praktické obory, řemeslná oblast, výživa a potravinářský průmysl, realitní kanceláře a nemovitosti obecně, banky, dále pak povolání kuchaře, hoteliéra, v oblasti zábavy, zpěvu a hudby, bytový architekt, ekonomický odborník, lesník, zahradník, finančnictví, účetnictví, pokladník, umělecké řemeslo, obchodník se starožitnostmi, textilní a módní obory.+ 8 fotek+ 9 fotek

Rok 2023 přinese spoustu krásných dní a událostí, ale sem tam i nějakou tu neplechu. Podívejte se, kterým znamením zvěrokruhu věští horoskop lapálie v zaměstnání!

Jana Jánská
Jana Jánská 02. 01. 2023 06:00

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pro Býka má zásadní význam svět konkrétních věcí, především pak půda, tělo a majetek. Touží po jistotách a pokud možno po žádném výrazném rozrušení. Jejich postupy bývají promyšlené a probíhají pomalu, krok za krokem. Ve stresových situacích ale jejich výkon polevuje a v povoláních, která vyžadují rychlé jednání nebo improvizaci, se mohou cítit snadno přetíženi. A právě to jim hrozí už v první polovině roku 2023!

Hvězdy ale mají i dobrou zprávu. Býci mají pevné nervy a pokud jsou kolem nich všichni ostatní rychlí a aktivní, nenechají se tímto spěchem vyvést z rovnováhy. Pamatujte na to, milí Býci, až kolem vás půjde do tuhého!

Býci se obecně jinak hodí pro povolání, ve kterých je žádána vytrvalost a stálost. Býk je propojen s reálnými hodnotami a krásnými věcmi, kterých je možno si užívat. Ideální profese pro všechna znamení zvěrokruhu najdete v galerii.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři se vyznačují duševní hloubkou, důsledností a nevyčerpatelnou zásobárnou energie. Nejsou podplatitelní a neuznávají povrchnost. Věci, které jsou neviditelné a skryté, se stávají centrem jejich pozornosti. Tito lidé jsou schopni řešit problémy, jsou rození stratégové a dokáží dokonale prohlédnout záměry ostatních.

Štír ve své práci potřebuje především výzvy. Polovičatost ho nezajímá. Svoji energii dokáže plně vynaložit tehdy, když si najde takové povolání, kde může zaútočit na povrchnost a ponořit se mezi to, co je skryté, špinavé, nemocné nebo shnilé a vynést to na světlo. A právě to se v polovině roku 2023 stane kamenem úrazu. Štíři totiž zjistí, že "uzdravit ono nemocné" bude nad jejich síly! Ideální profese pro všechna znamení zvěrokruhu najdete v galerii.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Jedinci narození ve znamení Střelce jsou optimisté se zdravým sebevědomím. Někdy si stanoví příliš vysoké cíle a jsou nuceni pořádně zabrat, aby nezklamali, a právě to se jim letos bude dít měrou vrchovatou. Svěřené úkoly, které popadají na jejich hlavu, sice zvládnou, ale za cenu obrovského vypětí a duševní nerovnováhy. To se pak projeví i v jejich partnerských vztazích?

Střelec je obecně jinak velmi aktivní člověk. Rovnoprávnost, svoboda názoru a vlastní vnitřní pravda jsou pro ně velmi důležitými hodnotami. Jejich přesvědčující a vyučující aspekt by se měl nějakým způsobem vyskytovat a uplatňovat v profesi. Pokud je Střelec o něčem pevně přesvědčen a záležitost je pro něj smysluplná, pak vyvine velké množství energie a chopí se věci. Jedincům v tomto znamení je vlastní i touha po svobodě a tento aspekt by měl v jejich povolání dostat taktéž prostor k projevu. Ideální profese pro všechna znamení zvěrokruhu najdete v galerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články