Anální milování podle horoskopu: Které znamení řekne CHCI TO, které NIKDY!

Anální milování podle horoskopu: Které znamení řekne CHCI TO, které NIKDY!
Zdroj: Pixabay
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Zrozenci ve znamení Berana patří mezi velké náruživce. Anální sex však není jejich velkou libůstkou. Byť se mu z principu nebrání, aktivně ho nevyhledávají.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Toto zarputilé a vytrvalé znamení zvěrokruhu preferuje spíše orální sex. Po milování ústy se mohou utlouct, a je jedno, zda jako příjemce, nebo jako ten, kdo dává. Anální sex je pro něj jen zpestřením, ničím jiným.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Toto znamení zvěrokruhu má dvě tváře, které dokáže umně ukazovat tak, jak je právě nejlepší. Análnímu milování se rozhodně nebrání, ale na veřejnosti se dost prezentuje jako romantická bytost, která by k něčemu takovému nikdy nesvolila.RAK (22. 6. - 22. 7.): Znamení zvěrokruhu Rak patří mezi labužníky. Není mu cizí experimentování, a tak v pozdějším věku disponuju slušnou řádkou milostných zkušeností.  Patří k nim i anální sex, který rozhodně nezavrhují.+ 8 fotek+ 9 fotek

Anální sex je milostnou praktikou, kterou někteří milují a jiní zase se znechucením zavrhují. Na anální milování se přitom můžeme podívat i pohledem hvězd. Přečtěte si náš horoskop a zjistíte, jak k análnímu sexu přistupují jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Jana Jánská
Jana Jánská 07. 01. 2021 12:22

Anální sex patří ke kontroverznějším milostným praktikám. Někdo na "vstup zadními vrátky" nedá dopustit, pro jiného je to aktivita, která nemá s láskou a milovaným partnerem nic společného.

Existuje jedno znamení zvěrokruhu, které anální sex miluje až k zbláznění. Pokud chcete vědět, které to je, a jak jste na tom podle hvězdy vy, podívejte se do galerie!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články