Zábavný horoskop o vás a zvířatech: Podívejte se, co máte společného!

Zábavný horoskop o vás a zvířatech: Podívejte se, co máte společného!
Zdroj: Pixabay
Beran (21. 3. – 20. 4.): Berani věčně věků nemají čas, proto stále s pořízením domácího mazlíčka váhají a dobře dělají, v jejich rozlítaném životě by byl totiž chudák. Nejlepší jsou pro ně rybičky, protože ty se nemusejí pravidelně venčit.Býk (21. 4. – 21. 5): O Býcích se říká, že jsou tvrdohlaví stejně jako kočky, proto by si měli pořídit právě tohoto domácího mazlíčka. Oba jsou stejní, často ignorantští, dělají prostě jen to, co se jim chce.Blíženci (22. 5. – 21. 6.): Lidé v tomto znamení zvěrokruhu jsou hodně upovídaní, proto by k nim seděl papoušek. Když si pořídí druh, který umí pořádně mluvit, mohou si spolu pořádně pokecat a v domácnosti nebude nikdy nuda.Rak (22. 6. – 22. 7.): Raci by si měli pořídit něco malého, nenáročného a roztomilého. Hvězdy ukazují na křečka. Tenhle roztomilý hlodavec přinese do jejich života hodně lásky a radosti.+ 8 fotek+ 9 fotek

Kdo nemá rád zvířata, nemá rád lidi, říká se. Co je na tom pravdy? Podívejte se na vzájemnou kompatibilitu vás a zvířat! Jakého domácího mazlíčka byste si měli podle horoskopu pořídit?

Jana Jánská
Jana Jánská 09. 07. 2023 06:00

Jedno znamení zvěrokruhu věčně nemá čas, a se k němu hodí maximálně tak rybičky - ty se totiž nemusejí pravidelně venčit. Další znamení zvěrokruhu je prý tvrdohlavé a ignorantské stejně jako kočka, a tak právě tohle nezávislé zvíře je pro něj to pravé!

Podívejte se do galerie na zábavná fakta o tom, které zvíře se k vám hodí!

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články