6 znamení zvěrokruhu, která jsou nejlepšími partnery

6 znamení zvěrokruhu, která jsou nejlepšími partnery
Zdroj: Pixabay.com

Hvězdy toho o nás prozrazují mnohé. Třeba to, která znamení zvěrokruhu mají největší potenciál pro dlouhodobý vztah. Zde je šest hvězdných znamení, u nichž je největší jistota, že jsou těmi pravými do života.

Jana Jánská
Jana Jánská 02. 02. 2021 13:30

Zjistit, zda je váš nový objev skutečně ten pravý, je velmi těžké. Při jeho výběru byste měli hledat někoho, kdo se přenese přes všechny chyby a nedostatky, které máme všichni. V každém vztahu se totiž dříve či později objeví nějaký konflikt. Těchto šest znamení zvěrokruhu obvykle ví, co je skutečně podstatné, a patří k těm, na něž se můžete spolehnout.

Znamení zvěrokruhu Býk

Býk touží nejen po stabilitě a bezpečí, ale dokáže i bezmezně milovat. Není divu, že je jedním z nejlepších partnerů podle zvěrokruhu. Muži a ženy narozené ve znamení Býka vás nakazí smyslností. Pamatujte si: Jsou to stvoření komfortu a tvrdohlavosti, takže jakmile jste jejich a přijdou těžké časy, nenechají vás jen tak odejít.

Znamení zvěrokruhu Rak

Toužíte po někom, kdo je citlivý, pečující a orientovaný na rodinu? Nehledejte nikoho jiného než Raka. Tyto empatické osoby jsou stvořené pro to, aby vám vytvořily pravý domov. Obě pohlaví tohoto znamení budou tvrdě pracovat, aby s vámi vybudovaly pevný rodinný základ a poskytly vám spoustu emocionální podpory, něhy a porozumění. Tak proč hledat jinde?

Znamení zvěrokruhu Panna

Panny jsou dokonalá stvoření. Jejich praktičnost, náležitá péče a vysoká úroveň standardů činí z mužů a žen éterické bytosti. Dokáží si udělat jasno v tom, koho chtějí, koho nechtějí, co je důležité, co nikoliv. Co se tedy stane, když se zamilují právě do vás? Budou vás milovat a hýčkat až do smrti. Budete také velmi příjemně překvapeni jejich romantickým srdcem.

Znamení zvěrokruhu Štír

Muži i ženy ve znamení Štíra jsou sexuálně velmi nároční, ale také značně vybíraví v tom, s kým budou sdílet svůj hluboký smysl života. Potřebují se cítit v bezpečí, chtějí být respektováni. Když vás pustí do svého života, kterým občas otřese jejich náladovost, můžete si být jisti, že jste v jejich srdci navždy. Když milují, milují pevně. A Štíři opravdu chtějí cítit a najít svou pravou lásku.

Znamení zvěrokruhu Kozoroh

Kozorozi se věnují své kariéře a úspěchům, takže pokud už si udělají čas na to, aby vás poznali, můžete si být jisti, že to znamená hodně. Mají opatrnou povahu a vysoké nároky, takže jakmile vám dají své srdce, znamená to, že jsou z vás skutečně paf. Kozorozi touží po stabilitě pro sebe, partnera i rodinu. Pokud ve vás Kozoroh vidí vhodný protějšek, věřte, že to má smysl.

Znamení zvěrokruhu Ryby

Hluboce citlivé a laskavé Ryby snadno vytvářejí emocionální vazby a když milují, milují hluboce. Ryby hledají někoho, o kom dlouho snily. Vzhledem k jejich citlivé povaze nejsou stavěné na příležitostné románky, což je důvod, proč dávají přednost tomu, aby k někomu pevně přimknuly. Pokud to budete vy, Ryby vám ukážou, jak žít – dobré jídlo, společnost, zábava.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články