Horoskop lásky: Jaké znamení je pro vás do života to pravé?

Horoskop lásky: Jaké znamení je pro vás do života to pravé?
Zdroj: Pixabay/koláž Lifee.cz
VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.): Volnost a hravost ve vztahu zaručí Vodnářovi všechna vzdušná znamení - Blíženci, Váhy i Střelci.RYBY (21. 2. - 20. 3.): K Rybám se hodí milující Raci, vášniví Štíři a zástupci totožného znamení.BERAN (21. 3. - 20. 4.): Pro lidi zrozené ve znamení Berana je důležitá zábava a vášeň. V tomto ohledu si rozumí se Lvy, Blíženci a Střelci.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Skutečné pohlazení lásky čeká Býka s vyrovnaným Kozorohem či starostlivou Pannou.+ 8 fotek+ 9 fotek

Najít lásku na celý život není snadné. Každý z nás má jiné přesvědčení, zlozvyky i zájmy. Chcete znát vaši vztahovou charakteristiku podle znamení zvěrokruhu a zjistit, s kým vám to bude klapat?

Jana Jánská
Jana Jánská 23. 01. 2021 15:14

Znamení zvěrokruhu může mnohé napovědět o tom, jak to má člověk se vztahy. Někdo hledá bouřlivější partnerství, jiný preferuje hlavně klid a pohodičku. Podívejte se na to, co podle hvězd potřebujete právě vy a s kým vám to má podle hvězd nejlépe klapat.

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Beran a láska: Zamilovanost prožívá naplno. Partnera musí mít neustále na očích. Jeho někdy až zběsilý styl života není pro každého. Ve vztahu nesmí chybět oheň, vášeň a zábava. S kým tvoříte ideální pár, to se dozvíte v galerii!

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Býk a láska: Potřebuje již na začátku vztahu cítit pevnou půdu pod nohama a romantiku. Nedává přednost láskám na jednu noc a dětinskostem. S kým tvoříte ideální pár, to se dozvíte v galerii!

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci a láska: Soužití s Blížencem je plné zábavy, silné lásky, ale také svobody a touhy po novém objevování.  Zemská znamení nemají pro veselou povahu Blíženců moc pochopení. S kým tvoříte ideální pár, to se dozvíte v galerii!

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Rak a láska: Pro Raka je na prvním místě porozumění, domácí pohoda a spokojená rodina. Od svého protějšku čeká absolutní souznění. S kým tvoříte ideální pár, to se dozvíte v galerii!

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lev a láska: Zrozenec v tomto znamení potřebuje být obdivován a obklopuje se nádhernými věcmi. Nespokojí se jen tak s nějakým partnerem, na jeho výběr klade až přemrštěné nároky. Ve vztahu preferuje rozmazlování a zábavu. S kým tvoříte ideální pár, to se dozvíte v galerii!

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panna a láska: Pro Panny je na prvním místě spolehlivost, ale požadují i věrnost a důvěru. Panny patří ke znamením, která nevěru nenávidí a jen málokdy ji dokáží odpustit. S kým tvoříte ideální pár, to se dozvíte v galerii!

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy a láska: Váhy prahnou po partnerském vztahu bez konfliktů. Nerady se hádají a touží po životní rovnováze. Dokáží leccos překousnout, ale pokud už pověstný pohár přeteče, je zle. S kým tvoříte ideální pár, to se dozvíte v galerii!

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Štír a láska: Život Štíra nesmí postrádat něco čarovného. Jakmile se Štír zamiluje, hned by se rozdal. Dokáže se svému protějšku naprosto obětovat. S kým tvoříte ideální pár, to se dozvíte v galerii!

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Střelec a láska: Pro Střelce je důležitá nezávislost a svoboda. I když jsou zadaní, nesmějí se cítit omezováni. Je to však tak charismatické znamení, že mu to většina lidí odpustí. S kým tvoříte ideální pár, to se dozvíte v galerii!

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh a láska: Zrozenci v tom znamení patří k výborným partnerům. Jakmile se Kozoroh rozhodne pro osobu, která splňuje jeho vysoké nároky, bude ji ze všech sil podporovat. Lidé s Kozorohem v horoskopu zůstávají vždy věrní sami sobě a vždy věrní svým blízkým. S kým tvoříte ideální pár, to se dozvíte v galerii!

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář a láska: Vodnář prahne po partnerovi s obdobným zapálením pro něco nevšedního až tajemného. Vodnář potřebuje cítit souznění duší na maximum. S kým tvoříte ideální pár, to se dozvíte v galerii!

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby a láska: Partnerský vztah Ryb nesmí postrádat cit, něhu a porozumění. Láska hraje prostě prim. Ryby touží po citové harmonii, ale občas ze svazku utíkají, aby ukojily svou fantazii. S kým tvoříte ideální pár, to se dozvíte v galerii!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články