Monogamie podle horoskopu: Tato tři znamení mají raději otevřený vztah

Monogamie podle horoskopu: Tato tři znamení mají raději otevřený vztah
Zdroj: Unsplash.com

Znamení zvěrokruhu o nás může hodně prozradit – včetně toho, jak milujeme! Zjistěte, která hvězdná znamení se vyhýbají monogamii a mají raději otevřenější vztahy.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 16. 01. 2021 07:10

Existují znamení, která usilují o stabilní a spolehlivý vztah, jiná to však mají úplně opačně. Tři ze znamení zvěrokruhu se často cítí v pevných partnerských vztazích nesvá, nebo od přírody touží po dobrodružství. To si musí nejdříve prožít, než se nechají uvázat do pevného svazku. Která znamení to jsou?

Znamení zvěrokruhu Vodnář

Vodnáři jsou známí svobodomyslností a také podle toho žijí. Volné vztahy jsou pro ně na určitou dobu v pohodě představitelné. Vodnáři se totiž především na začátku vztahu neradi rozhodují. Pokud ale najdou partnera svého srdce, kterému se plně otevřou, nemají problém uvázat se do vážného vztahu.

Znamení zvěrokruhu Beran

Berani jsou neskutečně vášniví. Není proto žádným překvapením, že svou nespoutanou energii investují především do vzrušujících vztahů. Berani rádi zkoušejí, co vydrží. Potřebují vzrušení, které mohou najít především v počáteční fázi vztahu. Pokud se při této hře Berani citově nezraní, pokračují rádi do monogamního svazku.

Znamení zvěrokruhu Střelec

Střelci jsou od přírody rození dobrodruzi. Neradi zůstávají na jednom místě a podobně to mají i s lidmi, rádi poznávají stále nové a nové. Závazky, které vážný vztah přináší, jim způsobují téměř úzkosti. I když potřebují spřízněnou duši, nechtějí přijít o volnost. Otevřené vztahy a rychlé aférky se proto u Střelců objevují celkem často.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články