3 znamení zvěrokruhu, která milují televizní seriály a vždy se těší na další díl

seriál, smích, dvojice, pár, láska
Zdroj: Freepik

Myslíte si, že tahle znamení zvěrokruhu na vás se sledováním dalšího dílu svého oblíbeného seriálu počkají? Tak to jste na velkém omylu. Seriály milují natolik, že lačně hltají každou další zápletku. Přesto někteří tuto svou libůstku před ostatními jen tak nepřiznají... O kom je řeč?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 16. 11. 2022 06:00

Podívejte se, kdo miluje seriály natolik, že hned po návratu z práce žhaví televizi nebo počítač, aby zhlédl další díl. Co na tom, že jste se třeba chtěli dívat s ním. To je to poslední, co tato tři znamení zvěrokruhu trápí.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři to často nepřiznají, protože se snaží tvářit nesmírně intelektuálně, ve skutečnosti ale milují pořádné romanťárny, které jim navodí příjemný pocit na duši. Svou závislost na nekonečných seriálech tají a před ostatními se tváří, že sledují jenom vzdělávací a dokumentární pořady, které jim něco dají do života. Nenechte se ale zmást...

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Každodenní pohoda, kdy usednou ke svému oblíbenému seriálu, jim zkrátka do života vnáší určitou jistotu, kterou si opečovávají. Milují lidské příběhy a o to víc, když se tam děje pořádné drama. V osobním životě ho totiž nesnesou, a tak své alter ego realizují alespoň skrz seriálové postavy.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Pokud rozkoukáte se Střelcem seriál, připravte se na to, že ho musíte dokoukat. A navíc - nejhorší prohřešek všech seriálových fanoušků - Střelec si ho klidně pustí i bez vás! Tak si pečlivě ohlídejte, u kterého dílu jste skončili, ať nejste nemile překvapení, že zase nevíte, co se tam stalo...

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články