3 znamení zvěrokruhu, která vždy věří ve svou pravdu a neposlouchají ostatní

3 znamení zvěrokruhu, která vždy věří ve svou pravdu a neposlouchají ostatní
Zdroj: Freepik

Taková dobře míněná rada může být dvousečná zbraň. Podívejte se, u koho stejně nepochodíte, ať byste se snažili jakkoliv. Tato znamení zvěrokruhu mají zkrátka svou hlavu!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 08. 11. 2022 06:00

Ještě než začnete rozdávat rady druhým, ujistěte se, že zbytečně neplýtváte energií na někoho, kdo si to stejně nevezme k srdci. Se kterými znameními zvěrokruhu je v tomto směru tak trochu kříž?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby jsou obvykle zahleděné do sebe a poslechnout kohokoliv dalšího jim dělá velký problém. Pokud už jim někdo radí, dávají si velký pozor, aby si to nebraly příliš k srdci. Takhle zkrátka fungují, chtějí si vše dělat po svém a nebýt nikomu za nic vděční. Většinou toho totiž skrývají mnohem více, než dávají najevo.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Tvrdohlaví Berani si nikdy do života od druhých mluvit nenechají. A když náhodou, tak si to stejně nakonec udělají po svém. Většinou jsou přesvědčeni o své pravdě, kterou si úzkostlivě střeží. Do jejich světa pronikne jen málokdo. Mají úzký okruh přátel, kterým věří, a zbytek světa je vlastně až zas tolik nezajímá.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Už jste někdy zkoušeli mluvit do života Blížencovi? Většinou si potřebuje prožít několik pádů a vzletů, aby se ustálil v tom, co chce. Touží po úspěchu, ale chce k němu dojít vlastní cestou. Inspiruje se v knihách a učení moudrých. V kolektivu se ve vyjadřování svých názorů drží často zpátky, protože se bojí, že je druzí nepřijmou.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články