Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která mají vážně zvláštní vztah k úklidu

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která mají vážně zvláštní vztah k úklidu
Zdroj: Freepik

Mytí oken, vytírání podlahy, vysávání, utírání prachu... Úklid domácnosti je věc nezbytná a baví jen někoho. Podle horoskopu existují tři znamení zvěrokruhu, která mají k uklízení vážně zvláštní vztah. Která to jsou?

Jana Matušková
Jana Matušková 11. 06. 2023 05:13

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Blíženci mají k úklidu domácnosti velmi zajímavý vztah. Přistupují k němu se směsicí nadšení a roztěkanosti. Vrhnou se do perfektně naplánovaného úklidu, ale jejich zvídavá povaha je často vede k tomu, že se nechají strhnout jinými úkoly. Mohou začít uklízet jednu místnost a nakonec skončit u přestavování nábytku nebo třídění starých věcí.

Blíženci také rádi hledají kreativní řešení, aby byl úklid zábavnější a poutavější. Mohou si pustit hudbu nebo dokonce pozvat přátele, aby se k úklidu připojili, a udělat z něj takový malý mejdan.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Zrozenci ve Lvu k úklidu přistupují s vášní. Považují ho za skvělou příležitost předvést svůj vkus a vlastně jim nejde až tak o pořádek, spíše o možnost pořádně se blýsknout! Lvi dbají na to, aby bylo všechno bez poskvrnky a jejich příbytek vypadal opravdu parádně. Často tak při úklidu přerovnávají vonné svíčky, do váz dávají čerstvé květiny a jsou schopni - s trochou nadsázky řečeno - vyrovnávat obrazy na stěně s vodováhou.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pro zrozence v Rybách může být úklid trochu obtížný, protože se často nechají zahltit praktickými aspekty domácích prací. Vybrat ten správný mop, sáhnout po ideálním čistícím prostředku - to všechno jim při úklidu dokáže přivodit stres. Pokud ale najdou motivaci a přestanou výše uvedené řešit, mohou Ryby i prachobyčejný úklid proměnit v meditativní a uklidňující zážitek. Výsledkem je harmonické a klidné útočiště, které Ryby milují, protože jsou citlivé na své okolí.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články