Erotický horoskop na víkend: Která znamení zvěrokruhu čeká milování místo snídaně?

Erotický horoskop na víkend: Která znamení zvěrokruhu čeká milování místo snídaně?
Zdroj: Freepik

S blížícím se víkendem se nabízí otázka, kolik znamení zvěrokruhu stráví nadcházející dny v posteli? Podívejte se na ta, která nestihnou před milostnými hrátky ani snídani.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 11. 06. 2021 07:00

Po náročném týdnu bude víkend lákat nejen k lenošení, ale i milostným hrátkám. Následující tři znamení zvěrokruhu zahájí dny volna opravdu ve velkém stylu!

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Přes týden se ve vás nahromadily touhy, které se v sobotu pořádně přihlásí o slovo. Nestihnete s partnerem ani snídani a už budete dovádět, že se sousedi budou červenat.

Nebude vám dělat problém zůstat v posteli celý den a několikrát si číslo zopakovat. To ocení váš partner, který už měl dlouho pocit, že u vás není na prvním místě. O víkendu ho však přesvědčíte o opaku.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Zejména ti z vás, kteří byli dlouho bez partnera a mají teď nového, budou pořádní divočáci! Užívejte si energii nového vztahu a přitažlivost, která vás nenechá chvíli v klidu.

Momenty, kdy se od sebe nemůžete odtrhnout a vůně vašeho partnera je pro vás závislostí, jsou přesně ty, na které budete později vzpomínat. Užijte si to! Nezapomeňte však doplňovat živiny a přichystat si něco dobrého k jídlu.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi, tenhle víkend je váš! Oddejte se naplno svému partnerovi a užijte si s ním divoké milostné hrátky. V poslední době vás trápily problémy v práci, které vám nedovolovaly se pořádně odvázat.

Tomu je konec, a navíc máte před sebou víkendové volno. Nechte rodinné návštěvy na jindy a věnujte se opravdu jen sobě navzájem. I hvězdy vědí, že už to potřebujete jako sůl.

Zdroje informací:

editorpen.com

cosmopolitan.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články