3 znamení zvěrokruhu, která nedokážou odolat jídlům z fast foodu

Strava by neměla být pro organismus zatěžující a neměla by vést k nadváze.
Zdroj: pixabay

Víte, že to pro vaše tělo není zdravé. Víte, že vám to nedá živiny, které kolik potřebujete. A stejně opět neodoláte. Poznáváte se? Pak nejspíš patříte mezi následující tři znamení zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 07. 06. 2021 07:00

Rychlá občerstvení jsou obrovským lákadlem pro mnohé z nás. Kteří lidé podle horoskopu nikdy neodolají a na hamburger s hranolkami si rádi zajdou?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pro svou pracovní vytíženost volí jídlo z rychlého občerstvení často! Rádi hodně koření, i proto jim stravování v těchto řetězcích vyhovuje. Je pro ně volbou, i když pracují doma do noci. Nemají čas nakoupit, natož uvařit, to je pro ně ztráta času. Raději stráví tyto chvíle s blízkými a užijí si spoustu zábavy. Domácnost není jejich doména.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Jsou líní jak veš, nečekejte proto, že by si uvařili něco světoborného. Pokud zrovna nepřipravují zapečené těstoviny nebo párky, vítězí u nich fast food, bageta na benzínce nebo rychlá sušenka v autě.

Jsou v jednom kole, extrémně soustředění na výsledek a svůj pracovní výkon. Na jídlo není čas, to je zdržuje od toho, co považují za důležité. V jídle nevnímají požitek, je pro ně jen doplněním energie.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

V jídle se extrémně odbývají. Uvaří pro celou rodinu, klidně pro každého něco jiného. Ale sami se staví cestou do práce u okénka, aby zabili ten největší hlad.

Milují to, výrazné chutě jsou něco pro ně! Nesnažte se jim to rozmlouvat, stejně nepochodíte. Většinou totiž nemají problém s postavou, a tak je ani vidina přibírání na váze netrápí. Jim se to zkrátka neděje.

Zdroje informací:

sweetyhigh.com

altpress.com

spoonuniversity.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články