4 znamení zvěrokruhu, která na sebe kladou extrémně vysoké nároky

4 znamení zvěrokruhu, která na sebe kladou extrémně vysoké nároky
Zdroj: Pixabay

Mnoho lidí na sebe klade mnohem vyšší nároky, než na ně mají ostatní. Hůře si odpouštějí nezdar a dobrý výkon berou jako samozřejmost, místo aby na něj byli náležitě hrdí. Která čtyři znamení zvěrokruhu trpí tímto stihomamem?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 02. 05. 2021 16:00

Proč by měli být schopni dělat víc než ostatní? Není to tak trochu tím, že se pak cítí jako lepší lidé, když pro sebe mají nastavenou vyšší laťku? Nebo jde spíše o pocit, že nejsou dost dobří, pokud nepodávají vysoké výkony? Ať tak či onak, následující čtyři znamení zvěrokruhu na sebe kladou ty nejvyšší nároky.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi od sebe obvykle očekávají špičkový výkon. Průměr pro ně nikdy není dost dobrý a obecně přikládají velký význam tomu, aby dosáhli svých cílů zcela sami a bez pomoci zvenčí. Na druhou stranu jsou vždy připraveni podporovat ostatní.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Je pravidlem, že pro Berana je velmi důležité překonat ostatní. Beran vždy rád soutěží a vyhrává. Ovšem těžko se vyrovnává s tím, když prohraje (což je tedy velmi vzácné). Nebýt nejlepší považuje toto ohnivé znamení za selhání.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Podle horoskopu jsou Panny největšími perfekcionisty mezi znameními zvěrokruhu. Věří, že díky svému výkonu a dokonalosti budou ještě užitečnějšími, a to je hnacím motorem jejich života. Pokud není něco přesně podle jejich představ, často je to tak rozhodí, že se cítí absolutně bezcenné.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Možná si toho pokaždé nevšimnete, ale také Střelec na sebe někdy klade neuvěřitelně vysoké nároky. Střelci chtějí každý den dělat pokroky a stagnace pro ně znamená neúspěch. Jsou hluboce frustrovaní a nespokojení sami se sebou, když se nezlepšují nebo nedosahují očekávaného výkonu.

S pokrokem a dokončením různých věcí spojuje toto ohnivé znamení svobodu a nezávislost. Pokud se Střelci na něčem zaseknou nebo nemohou fungovat ideálně, cítí se omezení a uvěznění.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články