3 znamení zvěrokruhu, která mají tak dobré srdce, že je všichni milují

3 znamení zvěrokruhu, která mají tak dobré srdce, že je všichni milují
Zdroj: Unsplash

Ač se italský politik Niccolo Machiavelli domníval, že lidé jsou veskrze zlí, není tomu naštěstí tak. Minimálně existují tři znamení zvěrokruhu, kterým není utrpění druhých lhostejné a vždy vám ochotně podají pomocnou ruku.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 19. 04. 2021 07:00

Laskavost, dobrosrdečnost, poskytnutí podpory. To vše může být darem i prokletím pro jejich nositele. Pojďte se s námi podívat, která znamení zvěrokruhu mají zlaté srdce, a proto jsou u ostatních oblíbená.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci velmi těžko nesou, když někdo ubližuje někomu v jejich okolí. V takovou chvíli mají potřebu projevit svou sílu a chránit slabé. Jsou pro své blízké často rádcem i oporou. Totéž však čekají od svých přátel, byť si o to neumějí říct. Často tak Býkům podpora poskytnutá není, protože si ostatní nevšimnou, že se trápí. Dusí to v sobě a raději se usmívají.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Mají obrovské srdce, které dávají často moc snadno. Jsou důvěřiví a automaticky předpokládají, že jsou ostatní stejní jako oni. Vždy se snaží udělat vše pro lidi, na kterých jim záleží. To vede k tomu, že je mnohdy ti zlí využijí. Jejich dobrosrdečnost je jejich předností i prokletím.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Lidé ve znamení Vah jsou empatičtí a snaží se vždy každému pomoct. Ostatní se na ně rádi obracejí, Váhy mají dar naslouchání. Nestane se vám, že byste vyprávěli a nikdo by vás neposlouchal. Vycítí, kdy je třeba nabídnout podporu, kdy se neptat a kdy zakročit. Jsou to rození psychologové, dalo by se říct.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články