3 znamení zvěrokruhu, která neposlouchají intuici, a proto to s nimi špatně dopadá

3 znamení zvěrokruhu, která neposlouchají intuici, a proto to s nimi špatně dopadá
Zdroj: Pixabay

Znáte lidi, kteří se zálibou tvrdí, že tohle přece dávno věděli? Dar intuice se dá natrénovat, ne všichni jsou mu ale otevření. Která tři znamení zvěrokruhu šestý smysl naprosto ignorují a rozhodně se jim to nevyplácí?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 02. 04. 2021 07:00

Kolikrát by i vnitřně tušili, jak věci řešit, ale prostě se k tomu nedokážou odhodlat. Protože fakta a jejich zkušenost hovoří jinak. O kterých znameních zvěrokruhu je řeč?

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 20. února)

Umí poradit všem ostatním, ale sami sobě málokdy. Je to hlavně proto, že Vodnáři jsou přirozeně samostatní, a tak je děsí pocit, že by selhali a potřebovali pomoc druhých. Neumějí si o ni říkat, a proto často tápou. Sami sebe trápí tím, že se rozhodli špatně, a hledají řešení, často však špatně. Pokud se nicméně se svou intuicí naučí pracovat, je pro ně pokladem a dokážou ji využít naprosto brilantně.

Znamení zvěrokruhu Ryby (21. února – 20. března)

Ryby by chtěly mít vše pod kontrolou, málokdy se jim to ale podaří. Své problémy nedávají najevo stejně jako Vodnáři, proto poznáte, že je něco trápí, až když je většinou pozdě. Sami v sobě dusí tolik pocitů, že jsou často až překvapeni, kam je to zavede. S intuicí si však nevědí rady, protože obvykle nerozumějí ani sobě. Rozeznat tak správné jednání od špatného jim dělá obrovský problém.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

On by Střelec chtěl, ale moc mu to nejde. Často se motá někde mezi spirituální cestou a čistým pragmatismem. Obdivuje lidi, kteří umějí poslouchat sami sebe, a snaží se od nich učit, většinou tomu ale sám na kloub nepřijde. Dává na rady ostatních a hledá potvrzení správnosti svého jednání. Zákonu přitažlivosti věří často až ve chvíli, kdy vidí, že se daří druhému. Bez toho, aby měl na něco důkaz, moc nefunguje.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články