3 znamení zvěrokruhu, která mají vřelý vztah k řízení a nemusíte se bát sednout k nim do auta

3 znamení zvěrokruhu, která mají vřelý vztah k řízení a nemusíte se bát sednout k nim do auta
Zdroj: Pixabay

Už dávno neplatí, že by muži řídili lépe než ženy. I když by s tím příslušníci silnějšího pohlaví zřejmě nesouhlasili, talent na řízení a přístup k němu je ryze individuální záležitost. A možná na něj mají vliv i hvězdy.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 29. 03. 2021 07:00

Některá znamení zvěrokruhu v sobě mají potřebný klid a nadhled, s nímž usedají za volant. Pojďte se s námi podívat na tři z nich, která řízení vozu zvládají ve většině případů s naprostou noblesou a ohleduplností k ostatním účastníkům silničního provozu.

Znamení zvěrokruhu Býk (21. dubna - 21. května)

Býk je klidný a rozvážný řidič, dokud se nenaštve. Pokud se rozčílí, nadává, rozhazuje rukama, přidává plyn a předjíždí. Potrpí si na drahá auta, ale více než jejich vzhled oceňuje jejich funkčnost.

Pokud někam pospíchá a dostane se do kolony, dokáže ho to rozpálit doběla. V takový moment je lepší Býkovo vyšilování ignorovat a myslet si své. Nikdy se ho za volantem nesnažte konejšit. Pravděpodobně ho rozčílíte ještě víc.

Znamení zvěrokruhu Lev (23. července - 22. srpna)

Lev vás nejspíš ohromí svým výběrem auta. To bude luxusní, bude budit pozornost, což dělá zrozencům v tomto znamení moc dobře. Žádné silniční pirátství však od nich nečekejte. Jezdí uvážlivě, zodpovědně a na silnicích bývají spořádanými řidiči.

Je to především díky jejich potřebě chránit druhé, které by svým jednáním nikdy neohrozili. Pokud tedy jedete v autě, které řídí Lev, můžete být absolutně v klidu.

Znamení zvěrokruhu Panna (23. srpna - 22. září)

Panny jsou už z povahy skvělými řidiči. Často tak mezi nimi najdete profesionály, pro které je řízení zdrojem obživy. Vždy trefí, málokdy bloudí a přesně vědí, jak řídit různé typy aut.

Často jezdí s navigací, ale to spíše kvůli kontrole provozu. Když někam jedou podruhé, už to zvládnou bez nápovědy. Dokážou svoje zkušenosti předat dál, a proto jsou žádanými rádci a učiteli. Auta jsou pro ně koníčkem, ale málokdy si luxusní vozy kupují. Spíše mají pocit, že je to pro ně zbytečně drahá investice.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články