4 znamení zvěrokruhu, která touží po životě v luxusu a jen tak něco je neuspokojí

4 znamení zvěrokruhu, která touží po životě v luxusu a jen tak něco je neuspokojí
Zdroj: Pixabay

Závistivě koukáte na fotografie plné luxusu na sociálních sítích a říkáte si, kde na to ti lidé vzali? Odpověď je jednoduchá. Za jejich bohatstvím se nemusí skrývat jen náhoda či tvrdá dřina, ale i hvězdy.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 03. 2021 07:00

O životě v luxusu sní zřejmě většina z nás. Ne všichni ale máme předpoklady nebo chuť pracovat na tom, abychom ho dosáhli. Existují ale čtyři znamení zvěrokruhu, která si život bez drahých značek a načančaných domů nedovedou představit.

Znamení zvěrokruhu Býk (21. dubna – 21. května)

Býci, červená a luxus. To jsou skoro synonyma. Býci milují drahé věci a rádi je dávají na odiv. Nepotrpí si na faleš, a proto drahé kousky, které u nich uvidíte, budou jistě originál. Protože jsou labužníci, často je naleznete v drahých restauracích. Neváhají si život užívat plnými doušky a rozhazují bez plánu. Ve stejném měřítku rádi obdarovávají své partnery. Záleží jim totiž na tom, jak člověk vedle nich vypadá.

Znamení zvěrokruhu Lev (23. července – 22. srpna)

Kdybychom je měli zařadit na žebříček lásky k luxusu, jsou Lvi hned druzí za Býky. Utrácení peněz jim dělá doslova radost, často také v životě cílí na to, aby jich měli skutečně dostatek. Svým luxusním životem se nijak netají. Jsou to typy lidí, u kterých si na sociálních sítích říkáte: „Kde na to sakra vzali?“ Protože když už, tak už. Průměrný život pro ně není, svůj vysoký standard si drží rádi po celý život.

Znamení zvěrokruhu Panna (23. srpna – 22. září)

Panny luxusní život milují, často se ale k němu nepropracují vinou své lenosti. Především muži v tomto znamení sní o velkých domech, drahých dovolených a luxusních autech, ale nehnou pro to prstem. Obvykle tak brečí na terase malého domku, který horko těžko splácejí. V pozdějším věku si to pak často vynahrazují a pořizují si nesmyslně drahé věci, které ve výsledku ani nepotřebují. Pocit luxusu si však nikým vzít nenechají a odsuzují ty, kteří žijí skromně.

Znamení zvěrokruhu Štír (24. října – 22. listopadu)

Především ženy v tomto znamení zvěrokruhu jsou náročné a mají spoustu vášní, které si hojně dopřávají. Jsou elegantní a mají vytříbený vkus, levné značky tak v jejich šatníku nenajdete. Štíři si obecně potrpí i na to, kde žijí. Málokdy si pořizují domy určené k rekonstrukci. Stresuje je proces, kdy není vše perfektní. A o sbírce drahých kabelek, kterou u Štírky najdete, ani nemluvíme.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články