Nejlepší zaměstnanci podle horoskopu: Tato 3 znamení zvěrokruhu vás nikdy nezklamou

Nejlepší zaměstnanci podle horoskopu: Tato 3 znamení zvěrokruhu vás nikdy nezklamou
Zdroj: Pixabay

Vybíráte dalšího člena pracovního týmu, nebo vám představili nového kolegu či šéfa? Jaká s ním bude spolupráce, nenapoví jen jeho profesní zkušenosti, ale i datum narození. Tato tři znamení zvěrokruhu mají všechny předpoklady pro to, aby vás nezklamala.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 12. 03. 2021 07:00

Ne každý má k práci pozitivní vztah. Některým lidem daly hvězdy do vínku zahalečství, další naopak patří mezi vyhlášené dříče a jiní zase k rozeným manažerům. Pro následující tři znamení zvěrokruhu nebude práce jen nutné zlo a budou ideálním zaměstnancem, který vám po pár měsících neuteče.

Znamení zvěrokruhu Rak (22. června – 22. července)

Pracovitý, upřímný a spolehlivý Rak je klenotem každé firmy. Je samostatný a málokdy přenechává svou práci kolegům. Naopak má často pocit, že sám to udělá lépe. Potřebuje mít o odevzdané práci dokonalý přehled. Většinou nemá námitky proti tomu, aby přebral i úkoly kolegů.

V práci je tichý a často si ho ani nevšimnete, odvedená práce je však za ním vidět zcela jasně. Neprojevuje tolik své názory, přesto si potrpí na pochvaly a ocenění. Nemívá ambice na vedoucí pozice, rád zůstane tam, kde je. Penězi ho vedoucí pracovník neuchlácholí, více dbá na to, aby si ho vážili. Když na tohle jeho nadřízený nezapomene, Rak mu sotva na nějaký pracovní úkol řekne ne.

Znamení zvěrokruhu Panna (23. srpna – 22. září)

Dříč, který bude chtít vždy víc? To je Panna. I na té nejnižší pozici se už vidí na místě manažera a dokáže na tom urputně pracovat. Mívá často vysoké nároky na své osobní pohodlí, k čemuž potřebuje i finanční zajištění. Je skvělou vůdčí osobností a mnohdy se tak ve vedoucích pozicích skutečně ocitne.

Pokud se však Panně nedaří, dokáže brzy pochybovat sama o sobě a podřízení to na ní hned poznají. Bývá neloajální ke svým nadřízeným a dostává se s nimi často do konfliktu. Přesto, když přijmete Pannu, dostanete krizového manažera pro každou příležitost, který bude kopat za tým. Přes veškeré neshody s nadřízeným a navzdory svým vlastním pochybám. V práci navíc klidně zůstane bez řečí přes čas.

Znamení zvěrokruhu Váhy (23. září – 23. října)

Už ze své podstaty nebudou Váhy pracant, který každý půlrok mění zaměstnání. Můžete se tak spolehnout, že pokud je přijmete, zůstanou s vámi opravdu dlouho. Lidé ve znamení Vah jsou svoji, přesto dbají na řádně odvedenou práci a pochvala od nadřízeného je pro ně nejvyšší poctou.

Často si vybírají zaměstnání kvůli náplni práce a dobrým vztahům, na penězích jim zas až tolik nezáleží. Nejsou z nich však dobří vedoucí pracovníci. Neumí autoritativně jednat, řízení lidí je pro ně těžkým úkolem, kterému čelí jen velmi neradi. Skvěle se uplatní v týmu, kde jsou většinou těmi, kteří ho stmelují.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články