3 znamení zvěrokruhu, která čeká nejbáječnější jaro 2021

3 znamení zvěrokruhu, která čeká nejbáječnější jaro 2021
Zdroj: Pixabay

První jarní den je za dveřmi a aktuální počasí tomu už i napovídá. Podívejme se na to, která tři znamení zvěrokruhu čeká krásné jaro 2021. Bude pro ně plné lásky, pohody a štěstí, a to i navzdory aktuální pandemické situaci.

Jana Jánská
Jana Jánská 09. 03. 2021 14:20

Kdy začíná jaro 2021: Máte zažité, že první jarní den nás čeká 21. března? Nedejte se mýlit, letos (stejně jako v roce 2020, pozn. red.) přichází první jarní den už 20. března 2021. Jarní rovnodennost nastává podle astronomického kalendáře přesně v 10.37 hodin. Podívejte se s námi na to, která tři znamení zvěrokruhu čeká to nejlepší jaro 2021.

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Pozitivní a větrné znamení zvěrokruhu Vodnář má před sebou velmi příjemné období. Většina zrozenců v tomto znamení zvěrokruhu zvládne současný pandemický zmar vcelku bez velkých šrámů na duši, byť situace doléhá negativně i na ně. Oproti jiným hvězdným znamením však Vodnáři mají jistou výhodu - jsou optimisticky a extrovertně zaměření, a tak negativní situace zvládají o poznání lépe.

Vodnáři senzitivně reagují na počasí, a tak pro ně příchod jara a první teplejší sluneční paprsky znamenají velkou duševní vzpruhu. Svět jim začíná hned připadat milejší, zábavnější a zářivější, což se projevuje i v jejich mezilidských vztazích, kde se jim bude mimořádně dařit. Zadané Vodnáře tak čeká partnerské a rodinné štěstí, kdy se z povinné zábavy v domácnosti stane opravdové potěšení. Nezadaní Vodnáři pak mají šanci najít novou lásku. Jen musí mít oči otevřené. Ve druhé polovině dubna tak mohou potkat někoho, kdo jim obrátí život naruby.

Nejbližší šťastné dny: Úterý 30. března, čtvrtek 7. dubna, sobota 24. dubna

Znamení zvěrokruhu Lev (23. 7. - 22. 8.)

Zrozence ve znamení Lva, které stávající situace a zimní pošmourné počasí doslova ničilo, pocítí s jarním sluncem doslova příval energie v žilách. Toto hvězdné znamení, v němž se obecně rodí silní vůdci s velkou autoritou, konečně získají elán. Přetaví ho do pozitivna především ve sféře volnočasových aktivit.

S rozumem v hrsti a s respektem k pandemické situaci najdou prostor pro zábavu v rámci povolených mantinelů. Oni a jejich nejbližší tak najdou duševní vzpruhu během výletů v přírodě, při povolených sportovních aktivitách i domácí zábavě. Kreativnější zrozenci než Lvi jakoby na jaře snad ani neexistovali. Lvi prostě patří k vítězům jara 2021.

Nejbližší šťastné dny: Sobota 27. března, neděle 11. dubna, středa 28. dubna

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Charismatickým lidem, kteří se zpravidla rodí ve znamení zvěrokruhu Střelec, budou hvězdy na jaře 2021 obzvláště nakloněny. Toto ohnivé znamení ovládané planetou Jupiter zbožňuje slunce, miluje změny a nenávidí stereotyp. A právě ten se mu bude vyhýbat na hony daleko. Střelec totiž už brzy pocítí energii, která mu v posledních měsících v žilách velmi chyběla. To se projeví jak v partnerských vztazích, tak i v jejich intimním životě. Především pak ale v otázkách financí a kariéry!

Střelci totiž dostanou nový impuls i v pracovních záležitostech. To, co se jim ještě před týdnem jevilo jako ubíjející zaměstnání a z něj vyplývající nudné povinnosti, najednou uvidí úplně jinýma očima. Práce je najednou začne znovu bavit, objeví v ní hlubší smysl, aniž by ovšem začali zanedbávat sebe i své nejbližší. Nový pracovní elán se pozitivně projeví i ve finančním ohodnocení. Dočkají se už brzy.

Nejbližší šťastné dny: Čtvrtek 25. března, neděle 4. dubna, pátek 9. dubna

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články