3 znamení zvěrokruhu, která si v roce 2023 koupí svůj vysněný dům. Najdete se mezi nimi?

3 znamení zvěrokruhu, která si v roce 2023 koupí svůj vysněný dům. Najdete se mezi nimi?
Zdroj: Freepik

Podívejte se, která znamení zvěrokruhu si v příštím roce vybudují domov, o kterém vždy ve skrytu duše snila. Týká se to právě vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 10. 12. 2022 06:00

Pokud toužíte po změně ve svém životě, rok 2023 vám nabídne báječné příležitosti. Bude časem harmonie, sounáležitosti a velkých výzev. Která znamení zvěrokruhu se tak konečně odhodlají a koupí si domov svých snů?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Ačkoliv vás dům nikdy nelákal a viděli jste se spíše v bytě, v roce 2023 přijde zlom. Nejspíš i s ohledem na rodinnou situaci, která si vyžádá mnohem více prostoru k žití. Utečete z velkého města a najdete nádhernou stavbu v přírodě, kde vás každý den bude budit pohled na vzrostlé stromy, zpívající ptáky a šumění potoka. Co víc si přát, než najít místo k žití, kde budete opravdu šťastní?

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Naopak u vás záměr koupit dům není ničím novým. Už dlouho toužíte investovat do nemovitosti, která by vám poskytla to pravé místo k žití. Doufejte v to, že se objeví ta skutečně pravá, bez jediné chybičky. S partnerem se okamžitě shodnete, jakou nemovitost pořídíte. Je na čase začít pracovat na svých snech, které vám nedají spát.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Už jste si skoro mysleli, že jste odsouzeni k životu ve smutku z toho, že nikdy nemůžete mít to, co ostatní. Ale opak je pravdou! Věřte, že teď přichází to pravé štěstí, které do sebe zapadne přesně tak, jak potřebujete. Rok 2023 bude nejen o velkých rozhodnutích, ale také o posílení vašeho sebevědomí a nalezení životního balancu.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články