Velký horoskop financí a práce na březen 2021: Střelce čeká stres, dařit se bude Rybám a Vodnářům

Velký horoskop financí a práce na březen 2021: Střelce čeká stres, dařit se bude Rybám a Vodnářům
Zdroj: Freepik

Vinou dnešní komplikované doby má spousta lidí obavy, zda si udrží práci a do rodinného rozpočtu bude nadále přinášet dostatek financí. Ti, kteří v důsledku covidu o zaměstnání přišli, zase toužebně vyhlížejí pracovní příležitosti. Jak se vám bude dařit v březnu, napoví náš velký horoskop!

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 09. 03. 2021 05:00

Kdy je nejlepší čas začít realizovat své nápady? Kdo by si měl dát pozor při uzavírání smluv a komu se v práci konečně dostane zaslouženého uznání? To vše se dozvíte na následujících řádcích!

Znamení zvěrokruhu Beran (21. března - 20. dubna)

Obecně se vaše situace stále zlepšuje. Pozitivní hvězdy posunou vaši kariéru a všechny projekty, které chcete realizovat, tím správným směrem. Finančně na tom budete čím dál lépe. Od 21. března budete slavit velký úspěch v kreativních úkolech.

Znamení zvěrokruhu Býk (21. dubna - 21. května)

Do 15. března je důležité šetřit. Vinou postavení Merkuru a Jupiteru budete muset za některé věci utratit více, než jste plánovali. Na druhé straně vám jde skvěle kreativní a designová práce. Máte výbornou představivost, kterou dovedete denně zužitkovat.

Znamení zvěrokruhu Blíženci (22. května - 21. června)

Do 15. března bude mít Merkur a Jupiter pozitivní vliv na vaše finance a kariéru. Nové projekty vypadají velice slibně a práce vás opravdu baví. Jste motivovaní, plně se angažujete a jste platným členem týmu. Od 16. března nastává vhodná doba na uzavírání smluv a řešení všeho důležitého, hvězdy vás v tomto směru rozhodně podpoří.

Znamení zvěrokruhu Rak (22. června - 22. července)

Březen vám nabízí obzvláště inspirativní impulzy. Jste plni nápadů a jednáte s potřebnou předvídavostí. Ideální čas věnovat se novým úkolům. S financemi jste na tom dobře, od 15. března se dokonce nečekaně otevírají další zdroje příjmů.

Znamení zvěrokruhu Lev (23. července - 22. srpna)

Do 15. března budete plni nápadů a neobvyklých plánů. Ale pozor! Mohli byste mít sklon přeceňovat své možnosti. Je důležité zůstat opatrný, co se týče financí. Od 21. března se situace otočí. Můžete se pochlubit svou prací a spolehnout se na podporu. Budete i nadále upevňovat svou pozici a nakonec získáte uznání, které tolik potřebujete.

Znamení zvěrokruhu Panna (23. srpna - 22. září)

Čím inovativnější jsou vaše úkoly a nápady, tím lepší pocit máte. Pro jasnou mysl potřebujete zkrátka nové výzvy. Co by mohlo fungovat? Můžete optimalizovat pracovní procesy a dopřát si více svobody. Práce z domova by vám mohla přinést výhody a finanční úlevu.

Znamení zvěrokruhu Váhy (23. září - 23. října)

Vaše hvězdy momentálně podporují finanční konstelace, příležitosti a sílu, kterou potřebujete, abyste byli úspěšní v práci. Nyní se věci vyvíjejí velmi dobře a vy můžete najít správné lidi pro řešení projektů. Vychytáte výhodné nabídky a příležitosti.

Znamení zvěrokruhu Štír (24. října - 22. listopadu)

Díky postavení Merkuru byste s penězi měli nakládat opatrněji a při vytváření nových kontaktů je třeba věnovat pozornost spolehlivosti svého protějšku. Jupiter vás vyzývá, abyste kriticky pohlédli na své závazky a smlouvy.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu - 21. prosince)

Do 15. března podpoří hvězdy váš finanční úspěch. Pomohou vám udělat rozumný rozpočet, najít nejlepší nabídky a vyjednávat slevy. Můžete také použít své kontakty a získat zajímavé tipy a zasvěcené informace. Od 16. března se raději připravte na více stresových situací. Aby se předešlo nedorozuměním, je nutné mít jasné dohody. Prostředí, ve kterém se pohybujete, navíc není tak spolehlivé jako obvykle.

Znamení zvěrokruhu Kozoroh (22. prosince - 20. ledna)

Práce vám jde velmi dobře od ruky, od 15. března zlepší vliv Merkuru komunikaci mezi vašimi spolupracovníky. Při jednáních se můžete rychle dostat k jádru věci. Ostatní vám naslouchají a jste respektováni i jako kolegové a obchodní partneři. Dárci jsou velkorysí a ti, kteří si chtějí půjčit, dostávají dobré podmínky.

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna - 20. února)

Finanční planeta Merkur a energetická planeta Mars poskytují velmi dobrou konstelaci pro váš úspěch. Dobré finanční koncepty, využití potenciálu úspor a chytré prodejní strategie přinesou peníze do vaší pokladny. Jste také odhodláni plnit své závazky a projekty. Jste naprosto přesvědčiví a přesně víte, jak jednat společensky únosně a kolegiálně.

Znamení zvěrokruhu Ryby (21. února - 20. března)

V březnu si Ryby povedou velmi dobře. Mars vás žene dál a dál a stres je nevyhnutelný. Dobrá organizace času a priorit vám pomohou zvládnout každodenní život. Venuše vás inspiruje, díky ní sršíte neotřelými nápady. Od 15. března se vám bude dařit po finanční stránce.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články