5 tipů, jak ozvláštnit byt za pár korun

5 tipů, jak ozvláštnit byt za pár korun
Zdroj: GetFound

Po letech bydlení se stává, že bytu dojde “šťáva”. Jak bytu dodat nové kouzlo a opět si ho naplno užívat? Sepsali jsme pro vás 5 kousků, které nejsou drahé, ani složité na sestavení. Čtěte dál, a určitě najdete novou inspiraci i vy.

Speciální projekt
Speciální projekt 25. 11. 2020 11:00

Deky a polštáře

Nemáte se večer do čeho zabalit? Pořiďte si měkkou teplou deku, která přijde vhod hlavně v zimě. Zahřeje nohy a jemný materiál pohladí. Komu občas nechybí jemné pohlazení?

Nové polštáře dokáží místnost rozzářit. Pokud máte polštářů dost, kupte nové potahy. Povlaky mezi s sebou kombinujte a vytvářejte nové varianty. Nesmíme zapomenout na to, že existují měkké chlupaté povlaky. Zachumlaní až po krk si užijete chladné večery ještě o chlup víc.

Za nový polštář, deku či povlečení neplaťte přemrštěné ceny. Raději se podívejte do outletu s vybavením do domácnosti, kde pořídíte kvalitní výrobky za zlomek původní ceny.

Konferenční stolek

Nemáte kam odkládat kávu? Po zaklapnutí knihy nechcete vstávat ke knihovně a zbytečně ji zandávat? Možná jen nevíte, kam dát vázu s květinou. K tomu skvěle slouží malý konferenční stolek. Místo si najde třeba vedle gauče nebo křesla.

Vybírat můžete z různých variant. Na trhu jsou dřevěné, kovové, kulaté, skleněné, hranaté, kombinované, … Vše, co vás napadne. Různé materiály a tvary ve vás vyvolají trochu jiné pocity, takže záleží pouze na tom, kam ho dáte a s jakým nábytkem ho zkombinujete.

GetFound

Vozík na alkohol, kosmetiku nebo pohoštění

Milujete kvalitní alkohol? Rádi si lahve vystavujete? Pořiďte si vozík na alkohol, na který elegantně položte lahev whiskey, vína, misku s ledem, skleničky nebo malé pohoštění. Tento způsob servírování je vynikající při domácí párty.

Pojízdný vozík je vhodné i pro kosmetické milovnice, jelikož na něj jednoduše uskladníte nejoblíbenější líčidla, parfémy a krémy. Je perfektní pro ženy, které se malují u okna a nechtějí s sebou tahat kosmetickou taštičku. Díky vozíku máte vše po ruce, což znamená minimum nepořádku. Ráno vozík oceníte nejvíc, protože vám urychlí celkový proces příprav.

Přichází Black Friday, a s ním velké slevy na oblečení a dekorace do bytu. Nepropásněte od 22.11. šanci ušetřit, a pořiďte si vaše vysněné kousky za pár korun.

Kovové nástěnky vyhrávají nad těmi korkovými

Lidé, kteří zbožňují fotky, plánování a památkové předměty, by si měli na zeď pověsit kovovou (drátěnou) nástěnku. Nejenom, že je elegantní a hravá, ale také velmi praktická. Korkové nástěnky pusťte z hlavy, teď jsou IN ty kovové.

Nezapomeňte pořídit malé kolíčky, háčky a vytisknout fotky nebo harmonogram. Některé nástěnky mají i přídavné košíčky, do kterých vložíte tužky, propisky, bločky nebo nůžky. Nejvíc se taková nástěnka hodí nad pracovní stůl nebo do kuchyně. Od teď budete mít vše na očích.

Obrazy na všechny způsoby

Nejjednodušší způsob, jak ozvláštnit váš domov, jsou obrazy. Zvolit můžete různé varianty – plakáty, fotky, texty, linie, citáty, vzory, …

Největší hit je kombinace všeho možného. Určitě nestačí jen jeden obraz. Jednoduché linie doplňte přírodními vzory a do trojice přidejte váš oblíbený citát. Shluk několika obrazů vypadá opravdu hezky a kompaktně. Snažte se, aby barevně ladily. Velikost obrazů nemusí být stejná, naopak můžete tvary a velikosti libovolně kombinovat.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články