Kdo má ďolíčky ve tváři a kdo trpí na studené nohy? Fascinující charakteristiky znamení zvěrokruhu

Kdo má ďolíčky ve tváři a kdo trpí na studené nohy? Fascinující charakteristiky znamení zvěrokruhu
Zdroj: Freepik.com
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Typické poznávací znamení - jizva na čele. Nemusí mít nutně tvar blesku, i tak toho ale prozradí o vaší osobnosti dost stejně jako v případě Harryho Pottera. Berani vynikají sebevědomím a kuráží. Děti ve znamení Berana se vrhají do věcí po hlavě, což může vést ke zraněním v této oblasti.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Typické poznávací znamení - bohatství. Praktičnost a zodpovědnost se u Býků zúročuje i na poli financí. Podle astroložky a expertky na feng-šuej Donny Stellhorn mají Býci moc nad penězi a průzkumy ukazují, že lidé narození v tomto znamení vydělávají více než jiní.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Typické poznávací znamení - úspěch. Podle astroložky Donny Stellhorn se mezi držiteli Nobelovy ceny nachází řada Blíženců. Lidé narození v tomto znamení se rychle učí, adaptují a hýří nápady. Logicky tak do jejich rukou putuje více cen.RAK (22. 6. - 22. 7.): Typické poznávací znamení - kulatá tvář. O Racích je známo, že jsou to tvorové citliví a rodinně založení. Také jsou ovlivňováni Měsícem. A jeho tvar opisuje mnoho Račích tváří. Kulaté obličeje mají lidé narození mezi červnem a červencem mnohdy společné.+ 8 fotek+ 9 fotek

Raci si hýčkají teplo rodinného krbu, Berani si jdou tvrdohlavě za svým - to víme už dávno! Zdalipak jste však někdy slyšeli o tom, že třeba Vodnáři trpí na studené ruce a nohy, protože mají problémy s krevním oběhem?

Jana Jánská
Jana Jánská 05. 03. 2021 14:23

Magazín Insider připravil fascinující charakteristiky znamení zvěrokruhu, které se jinde nedozvíte. To, že Vodnáři trpí na studené ruce a nohy, už jsme vám naznačili. Věděli jste ale, že k nebohatším hvězdným znamením patří Býci? A že zrozenci ve znamení Ryb ke všemu nutně potřebují sedmičku? Chcete vědět, proč tomu tak je? Čtěte v galerii!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články