Horoskop, který by si měl přečíst váš nadřízený! Býci jsou vůdčí typy, Střelci chtějí efektivní šéfy

Horoskop, který by si měl přečíst váš nadřízený! Býci jsou vůdčí typy, Střelci chtějí efektivní šéfy
Zdroj: Pixabay/koláž Lifee.cz

Tento horoskop by si měl přečíst váš nadřízený! Nejenže zjistí, jak skvělí jste v zaměstnání, ale pozná i vaše silné stránky a to, kdy se vám pracuje nejlépe!

Jana Jánská
Jana Jánská 22. 05. 2023 06:00

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berani, vy jste hbití a inspirativní v každou denní hodinu. Ale pozor, vaše ambice vás mohou oslepit. To ego! Obklopte se správnými kolegy, ale zůstaňte v přední linii. V kteroukoliv denní dobu budete vůdčí a svou práci dovedete k dokonalosti.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Spolehlivost a poctivost vám dávají silnou pracovní rovnováhu. Nejlépe se dokážete soustředit v poledne. Ovlivňuje vás hlavně konstelace Slunce. I v době, kdy je nejaktivnější, udržujete největší trpělivost, což vám pomáhá podávat ty nejlepší pracovní výkony.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, máte komplexní energii a je tedy těžké určit, kdy jste schopni být pracovně nejvýkonnější. Milujete rychle se měnící prostředí, dokážete pracovat pod stresem a pohrdáte předvídatelností. Jste tak trochu narkomanem adrenalinu, ale ve finále vás dokáže uspokojit jakákoliv denní i noční pracovní doba.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Jste skvělí! Efektivitu práce dokážete zvyšovat s každou přibývající hodinou. Jste schopni vyřešit jakékoliv pracovní problémy a jste pozorní k detailům. Jste citliví v kontaktu se spolupracovníky.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, milujete být středem pozornosti. Zbožňujete peníze, moc a to, jak vyděláváte. Ve skutečnosti nenávidíte, když vám někdo určuje, kdy máte pracovat. Jste výkonní, když sami chcete. Jste nepříčetní, když jsou finanční odměny dány někomu jinému než vám.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Lidé ve znamení Panny, jste pokorní a pečliví. Při pracovním výkonu se soustředíte na bezchybnost. Největší pracovní výkon podáváte ráno a v dopoledních hodinách. Jste zastánci toho, že pracovat se má od brzkých ranních hodin.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Zrozenci ve Vahách, můžete být frustrováni tím, že jste nerozhodní. Nejšťastnější jste, když můžete pracovat v ústraní. Vaším cílem je většinou budování dobrých vztahů se spolupracovníky. Nejvíce aktivní býváte odpoledne.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři, jste tak trochu kariéristé. Nikdy neztrácíte čas. Jedete naplno v každou denní dobu. Je vám jedno, jestli je den nebo noc. Ve vaší pracovní výkonnosti vám hodně pomáhá, když se mezi prací odreagujete sportem.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci, ke své pracovní výkonnosti potřebujete fungující a efektivní šéfy a skvělé týmové hráče. Problémy řešíte s humorem. Pracovně nejaktivnější jste vpodvečer, ale dokážete fungovat i od ranního svítání.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pokud chcete pracovat co nejefektivněji, zeptejte se Kozoroha. Své praktické stránky vyjadřuje svou jedinečnou kreativitou a správným rozvržením pracovní doby. Nejlépe pracuje od rána do odpoledne. Večerní hodiny mu nesvědčí.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři, jste nezávislí a je pro vás důležité, aby vaše práce byla náležitě odměňována. Ráno býváte zamračení, bez energie a nestabilní. Jste sovy, a tak se vaše pracovní schopnosti probouzejí v nočních hodinách.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, jste potenciálně produktivní. Možná vás překvapuje dokonalost vašeho finálního výrobku. Pracovně nejvýkonnější jste v dopoledních hodinách a v pravé poledne. Později vaše pracovní aktivita klesá.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články