3 znamení zvěrokruhu, která zvládnou spát až do odpoledne a vůbec jim to nepřijde divné

3 znamení zvěrokruhu, která zvládnou spát až do odpoledne a vůbec jim to nepřijde divné
Zdroj: Freepik

Jste noční sova, nebo ranní ptáče? Umíte vyspávat do pozdního odpoledne, nebo jste ráno čilí a připraveni do akce? Dnes se zaměříme na první případ. Která tři znamení zvěrokruhu nedostanete ráno z postele ani heverem?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 30. 05. 2021 07:00

Každý to má jinak. Někdo brzy usíná a brzy vstává. Druhý naopak. Někdo dře po nocích a druhý je rád, pokud si přivstane a stihne práci před polednem. Víte, která znamení zvěrokruhu jsou schopná spát až do odpoledních hodin?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Jsou to králové válecích víkendů! Milují spánek a rádi mu věnují veškerý volný čas. Dokážou ho upřednostnit před jakoukoliv jinou aktivitou a opravdu si ho užít.

Klidně celý den stráví v posteli a jen si tam nosí další a další jídlo. Na seriály jsou schopni koukat v desítkách dílů za sebou a nezvednout se. 

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Každý týden se těší, až se o víkendu vyspí. Mají pocit, že žádný počet hodin není dostačující. Nedělá jim problém vyspávat až do odpoledne nebo si jít po obědě lehnout.

Nejspokojenější jsou, když investují do pořádné postele a matrace, kde se kvalitně vyspí. Pokud mají špatnou noc, je to pro ně důvod mít zkažený celý den. A nevyspalý Střelec je věc pekelná!

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Můžou spát klidně celý den a je jim jedno, jestli je ráno nebo večer! Spánek je pro ně primární prostředek relaxu, který si nedokážou odepřít. Často tak trpí, když se jim narodí děti a oni musejí svůj denní rytmus přizpůsobit primárně jim.

Jsou to přesně ti rodiče, kteří si chodí odpoledne lehnout spolu s dětmi, protože jim zkrátka chybí jejich hodinka do dokonalé energie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články