3 znamení zvěrokruhu, která nejčastěji vyhledávají kartářky a věří ve vyšší moc

3 znamení zvěrokruhu, která nejčastěji vyhledávají kartářky a věří ve vyšší moc
Zdroj: Pixabay

Přemýšlíte někdy nad smyslem života? Nad tím, co se vám osud snaží určitou situací sdělit? Dáte na znamení? A pomáhají vám v tomto karty či jiné způsoby věštění? Pak možná patříte mezi následující tři znamení zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 23. 05. 2021 07:00

Říká se, že je existuje něco víc. Něco, co nás převyšuje a co nikdy nebudeme schopni pochopit pouhým rozumem. Přinášíme vám výčet tří znamení zvěrokruhu, která se před důležitými životními kroky často obracejí na kartářky, aby jim pomohly v rozhodování.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Jsou velmi spirituální, a tak věří věcem, o kterých by ostatní ani neuvažovali. Jsou přesvědčení o plánu, který pro ně někdo tam nahoře připravil. Pracují se svými energiemi, a často tak navštěvují kartářky i další duchovní průvodce.

Jsou velmi vnímaví, proto umějí číst mezi řádky. Často se tak naučí vidět znamení v každodenních událostech nebo vykládat karty. Mají v sobě hluboce zakořeněno něco magického.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Jejich doménou bývá víra ve Vesmír a život. Proto pracují především s těmi, kteří je naučí jít tou nejlepší možnou cestou. Na kartářky se obracejí zejména v důležitých životních situacích.

Blíženci obecně zbožňují energii, která při takových setkání vzniká, a čerpají z ní pak ještě dlouho poté. Představy o budoucnosti je fascinují, proto se o ní rádi dozvídají víc a víc.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Možná byste to do nich neřekli, ale mají v sobě hluboko zakořeněno, že vše kolem nich je magie. Jsou vnímaví a svět nevidí černobíle.

Dávají na znamení a nechávají se vést symboly. Kartářky navštěvují hlavně proto, aby jim pomohly v jejich životní cestě, na které se často ztrácejí. Vnímají kolem sebe čarodějky i rozdílné energie.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články