3 znamení zvěrokruhu, která jsou největšími volnomyšlenkáři a k životu potřebují svobodu

3 znamení zvěrokruhu, která jsou největšími volnomyšlenkáři a k životu potřebují svobodu
Zdroj: Freepik

Být nezávislý a volný jako pták. Pro některé lidi je svoboda velmi důležitá. Vede to k tomu, že žijí spontánněji, uvolněněji a nechávají se často unést. Kterým znamením zvěrokruhu daly hvězdy do vínku tuto vlastnost?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 21. 05. 2021 16:00

Zmíněný způsob života je sice obdivuhodný, ale velmi rychle se může stát osamělým, pokud se člověk nechce omezovat druhými. Zjistěte v našem horoskopu, kteří lidé jsou největšími volnomyšlenkáři.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Pro toto ohnivé znamení je prvořadá nezávislost a svoboda. Střelci jsou sociálně a extrovertně založeni a touží po životě plném akce a vzrušení. Díky tomu jsou také velmi populární mezi přáteli

Střelec by se nikdy neměl cítit do ničeho tlačený, protože se trochu obává velkých povinností. Dobrý tip: Neberte svého svobodného ducha příliš vážně a raději se několikrát nadechněte, než se budete chtít zase stáhnout!

Vodnář (21. 1. - 19. 2.)

Vodnář je považován za citlivé znamení a přikládá velkou důležitost blahu svých blízkých. Tito lidé však reagují trochu podrážděně, když někdo nechce přijmout, že pro sebe potřebují svobodu. Vzájemné porozumění je pro Vodnáře základním požadavkem, na kterém za všech okolností trvá.

Proto jsou lidé narozeni v tomto znamení opravdovými volnomyšlenkáři. Jejich spontánnost a srdečnost k přátelům jsou zase důvody, proč si jich okolí tolik váží. Měli by být ovšem opatrní, aby touha po svobodě a nestálosti nenarušila jejich plány.

Blíženci (21. 5. - 21. 6.)

Blíženci žijí podle hesla: Každý den bez akce a rizika je ztraceným dnem. Toto dobrodružné znamení stále hledá nové výzvy. Blíženci jsou šťastní, když opustí svoji komfortní zónu.

Každý, kdo je má ve svém okolí, se může těšit na spoustu zábavy. Toto znamení má ale také svobodného ducha, proto nemá problém zvládnout výzvy samostatně. Naopak. Blíženci si někdy velmi rádi užijí dobrodružství sami.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články