3 znamení zvěrokruhu, která jsou mimořádně velkorysá a ráda platí za své přátele

3 znamení zvěrokruhu, která jsou mimořádně velkorysá a ráda platí za své přátele
Zdroj: Freepik

Ať jde o pivo v hospodě, dovoz pizzy do domu nebo třeba zavolání taxíka. Někteří lidé jsou vůči svým přátelům a okolí tak velkorysí, že s naprostou samozřejmostí na sebe berou placení všemožných výdajů. Která tři znamení zvěrokruhu patří mezi nejmenší držgrešle?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 23. 03. 2021 10:30

Každému z nás se občas přihodí, že má chuť pozvat kamarády na jedno. Někteří lidé jsou ale obzvláště velkorysí a utrácet za druhé je vyloženě těší. Komu daly hvězdy do vínku tuto vlastnost?

Znamení zvěrokruhu Býk (21. dubna – 20. května)

Býci umí velmi dobře hospodařit s penězi. Někdy se ale rádi nechají unést, aby sobě a přátelům dopřáli nějaký mimořádný zážitek. Pokud se jim něco opravdu líbí, ochotně za to utratí peníze.

Bývají k lidem kolem sebe často velmi štědří. Především pokud jde o jídlo, na kterém rozhodně nešetří. Koneckonců, Býk je gurmán. Rád objednává jídla v restauraci nebo u donáškové služby, která si své hosty a zákazníky hýčká. Ale Býci rozhodně neutrácejí spoustu peněz úplně bezhlavě. I když to možná někdy tak nevypadá, stále mají své finance pod kontrolou.

Možná nevíte, že Býk rád rozmazluje ostatní v naději, že na oplátku něco dostane. Proto bychom neměli jeho velkorysost pouze využívat, ale někdy mu ji také oplácet. Protože pokud se Býkovi něco nelíbí, je celkem lakomý.

Znamení zvěrokruhu Blíženci (21. května – 21. června)

Blíženci také rádi obdarovávají své přátele. Téměř každý den jim věnují něco krásného. Jelikož jsou velmi všestranní, zůstávají otevření všemu novému. Vždy existuje mnoho věcí, které je přitahují. A protože se Blíženci často nemohou rozhodnout, mají také tendenci utrácet příliš mnoho.

Je ale třeba podotknout, že Blíženci sice často nedbale rozhazují peníze, přesto mají své finance pod kontrolou a rozhodně nenechávají nezaplacené účty ani další neuhrazené platby. Pokud tedy Blíženec neutrácí za sebe nebo své blízké, je velmi opatrný.

Blíženci mají také dvě strany, pokud jde o utrácení peněz. Na straně jedné chtějí sobě i svým přátelům koupit vše, po čem jejich srdce touží, na straně druhé jsou při jednání s penězi velmi rozvážní. Může se tedy stát, že Blíženci své nákupní horečky později litují.

Znamení zvěrokruhu Lev (23. července – 23. srpna)

Lvi jsou známí tím, že utratí cokoli za to, aby se se svými přáteli dobře pobavili. Proto jsou také rozenými hostiteli. A rozhodně to nedělají polovičatě. Raději mají všeho víc než míň. Důležité pro ně je, aby byli jejich hosté spokojeni.

Samozřejmě je pro Lvi důležitý také jejich vlastní vzhled. Rádi utrácejí peníze za sebe, aby byli hvězdou každé párty. Nezřídka mají na každý mejdan nový outfit.

Když jdou ven, vždy si zvednou náladu nějakým novým kouskem v šatníku. Lev dost často neumí hospodařit s penězi. Rád utrácí, a proto se snaží hodně vydělávat, aby si mohl dopřát pohodlný život a měl pro tento účel vždy dostatečný zůstatek na účtu.

Když je Lev ve vztahu, rád vezme svého partnera na večeři nebo ho překvapí velkorysým darem. Krásné gesto, díky němuž druhá osoba jen září, je pro Lva totiž důležitější než všechny peníze na světě.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články