Velký horoskop chování během menstruace: Kdo luxuje ledničku a kdo se radši zavírá doma?

Velký horoskop chování během menstruace: Kdo luxuje ledničku a kdo se radši zavírá doma?
Zdroj: Freepik

Když máme své dny, cítíme se zkrátka jinak, což dáváme obyčejně najevo i svému okolí. Jistý vliv na naše chování během menstruace má i znamení zvěrokruhu, ve kterém jsme se narodily.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 17. 03. 2021 13:30

Téměř všechna znamení jsou během svých dnů podrážděná. Jedinými mistryněmi v maskování emocí jsou ženy narozené ve znamení Kozoroha. Co můžete čekat od své drahé polovičky, napoví následující horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste velmi náladová, což je neuvěřitelně vyčerpávající pro všechny okolo vás. Když jste ve vztahu, začnete se bezdůvodně hádat a o několik minut později zapomenete, proč jste na svého partnera naštvaná. Kromě toho se často nemůžete rozhodnout. Nejdříve chcete jít někam na večeři, vzápětí si ale lehnete na gauč a chcete se koukat na romantický film podle Rosamunde Pilcher.

Býk (20. dubna – 21. května)

Od všech kolem žádáte příliš mnoho. Když jste ve vztahu, neustále partnerovi říkáte, aby vám podal jídlo nebo pro vás něco udělal, případně vás někam vzal. Během své periody jste extrémně dominantní.

Blíženci (22. května – 21. června)

Jste velmi sentimentální. Pokud žijete ve vztahu, je až neuvěřitelné, jak často máte potřebu svému partnerovi říkat, jak moc ho milujete. Velmi potřebujete lásku, ve skutečnosti byste se mohla celý den jen mazlit a nechat se hladit.

Rak (22. června – 22. července)

Zalezete si pod deku s lahví s horkou vodou a stěžujete si, jak je vám mizerně. Neustále řešíte svou minulost a emocionální zážitky, které vás potkaly. Když jste ve vztahu, lezete svému příteli na nervy irelevantními tématy. Hlavně, když můžete nad něčím kňourat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste naštvaná na všechny, na které narazíte. Pokud jste ve vztahu, vytáčí vás nejvíce váš přítel. Vždy se najde nějaký důvod, proč se vztekat. Během menstruace najednou vidíte kolem sebe tolik věcí, které vás rozladí, a vše musíte komentovat. Jediné, co vás možná trochu omlouvá, je, že většina z toho se děje podvědomě.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste podrážděná a během menstruace vás všechno stresuje. Máte také tendenci být extrémně emotivní, což není pro Panny zrovna typické. Je o nich totiž známo, že bývají velmi racionální. Rozhodí vás dokonce i pes, který se na vás smutně dívá. Když jste ve vztahu, stačí, aby na vás váš přítel zvýšil hlas, a je vám hned do pláče.

Váhy (23. září – 22. října)

Během menstruace máte neutuchající chuť na sladké. Zmrzlina, čokoláda, dort… Nic sladkého před vámi nebude v bezpečí. Neustále navštěvujete ledničku a nikdy neodejdete z kuchyně s prázdnýma rukama. Vaše chuť na nezdravé potraviny je během vašich dnů opravdu extrémní.

Štír (23. října – 22. listopadu)

Chodíte pozdě spát a trávíte spoustu času sledováním svých oblíbených seriálů. Během menstruace jste totálně nepoužitelná, protože vás ovládá lenost. Ve svých dnech býváte letargická a neustále unavená.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Všichni kolem vás vědí, kdy máte menstruaci, protože ji zkrátka nelze přehlédnout. Jste v tuto dobu velmi přímá a často můžete své blízké ranit. Během této doby je opravdu těžké s vámi trávit čas.

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Míváte menstruační bolesti, ale rozhodně si to necháváte pro sebe. Nikdo ve vašem okolí neví, kdy máte své dny. Ve vašem chování se toho příliš nezmění, protože se dokážete velmi dobře ovládat. Doma jste během svých dnů jen více emocionální a přemýšlivá.

Vodnář (21. ledna – 18. února)

Běžně si potrpíte na hezké oblečení a dbáte na to, abyste vypadala upraveně. Během vašich dnů k vám ale tepláky a volná mikina prostě patří, stejně jako špatná nálada. Pohodlné oblečení je pro vás zkrátka důležité. A také se příliš nestaráte o to, jak bude to, co jste právě řekli, vnímat ten druhý.

Ryby (19. února – 20. března)

Během menstruace nenosíte make-up a často máte pyžamový den. Z domu během svých dnů odcházíte, jen když opravdu musíte. Také není neobvyklé, když se doma zavřete úplně a nikomu se nehlásíte.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články