Temné stránky osobnosti podle horoskopu: Býci jsou žárliví, Vahám musíte pochlebovat

Temné stránky osobnosti podle horoskopu: Býci jsou žárliví, Vahám musíte pochlebovat
Zdroj: Freepik

Ať jsme ve své podstatě sebelepšími lidmi, každý z nás má nějakou nepříjemnou vlastnost, kterou se jen nerad veřejně chlubí. O jaký nešvar se jedná, napoví i znamení zvěrokruhu.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 15. 03. 2021 12:00

Hvězdy daly každému z nás do vínku jiné vlastnosti. A ať chceme, nebo ne, některé jsou pro naše okolí těžko snesitelné. Jak je na tom vaše znamení zvěrokruhu?

Znamení zvěrokruhu Beran (21. března – 20. dubna)

Beran má tendenci být arogantní a může být někdy tak přímý, až svými výroky uráží ostatní. Každý, kdo se ho zeptá na jeho názor, by měl být připraven na jasná, ne vždy slušná slova. A pozor! Beran bývá často panovačný.

Znamení zvěrokruhu Býk (21. dubna – 20. května)

Býk je neskutečně žárlivý – někdy to až přehání a často jsou jeho žárlivé scény zbytečné. Jakmile si vytvoří určitý názor, většinou si na něm trvá a je téměř nemožné ho přesvědčit o opaku.

Znamení zvěrokruhu Blíženci (21. května – 21. června)

S Blíženci to může být trochu vyčerpávající, protože se velmi často nemohou rozhodnout. Jednou je to tak, za chvilku zase jinak. I v lásce potřebují odstup a to může být pro vztah zátěž.

Znamení zvěrokruhu Rak (22. června – 22. července)

Moje, moje, moje! Raci jsou často majetničtí a strašně náladoví. Vztahy, ale také přátelství s nimi mohou být někdy opravdu náročné.

Znamení zvěrokruhu Lev (23. července – 23. srpna)

Lvi chtějí být vždy středem pozornosti a také rádi shazují ostatní. Ve vztahu by rádi měli navrch, což může být z dlouhodobého hlediska trochu otravné.

Znamení zvěrokruhu Panna (24. srpna – 23. září)

Panny jsou relativně nekompromisní. Proto je často obtížné najít s nimi společnou řeč. Navíc rády kritizují a jsou přehnaní perfekcionisté, což může být ve vztahu k ostatním problematické.

Znamení zvěrokruhu Váhy (24. září – 23. října)

Co je na Vahách opravdu nepříjemné? Často potřebují slyšet slova obdivu. Poslouchat pochlebování je jedním z jejich největších koníčků. Pokud mají pocit, že se jim obdivu nedostává, rychle ztratí vyrovnanost a mohou reagovat až podrážděně.

Znamení zvěrokruhu Štír (24. října – 22. listopadu)

Štíři jsou docela nároční a dávají to najevo i svým bližním. Pokud jsou zklamaní nebo zranění, rychle začnou myslet na pomstu. Takže pozor, nikdy se nesnažte Štíry provokovat!

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Větu „Udělej to jinak!“ uslyšíte od Střelce často. Má totiž neodolatelné nutkání říkat ostatním, jak mají věci dělat. To může být pro leckoho nepříjemné. Střelec navíc často mění názor, což je obtížné zvlášť při společném plánování.

Znamení zvěrokruhu Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Kozorozi chtějí mít vše pod kontrolou a většinou nehledají pomoc ani tehdy, když už sami nemohou. Může být proto náročné plánovat s nimi něco společně. Týmová práce s tímto znamením zvěrokruhu je obecně složitá.

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 19. února)

Pokud Vodnáři něco nevyhovuje nebo se cítí pod tlakem, většinou se vzepře. Dělá si věci po svém, aniž by bral ohled na ostatní. Vodnáři jsou navíc velmi proměnliví. Nálada se jim může radikálně změnit prakticky z minuty na minutu.

Znamení zvěrokruhu Ryby (20. února. – 20. března)

Nikdy netlačte na Ryby, protože by mohly rychle odplavat. Kromě toho mohou být zrozenci tohoto znamení docela manipulativní, aby dosáhli svého, a to ve všech oblastech života.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články