Co o vás prozradí hodina narození? Hraje důležitou roli v tom, jací jste

Co o vás prozradí hodina narození? Hraje důležitou roli v tom, jací jste
Zdroj: Freepik

Víte, kdy přesně jste se narodili? Pokud ne, zeptejte se rodičů nebo zapátrejte po dokladu z porodnice. Hodina narození může hrát důležitou roli v tom, jakým jste člověkem.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 10. 03. 2021 06:10

Nejen znamení zvěrokruhu totiž určuje náš charakter. To, zda máme tendenci být spíše uzavření, nebo jsme naopak rádi středem pozornosti, hodně záleží i na postavení hvězd v hodinu, kdy jsme se narodili, uvedl německý magazín Gala. Zjistěte, jak jste na tom právě vy!

Čas narození 0:00–2:00

Každý, kdo se narodil mezi půlnocí a druhou hodinou ráno, se obecně cítí pohodlněji, když je dobře informovaný. Jeho největším nepřítelem je nejistota. Naopak nejdůležitější je pro něj stabilita, kterou přenáší i na ostatní. Hodně si zakládá na soudržnosti a rodině.

Čas narození 2:00–4:00

Zrozenci v tomto časovém rozmezí jsou velmi neklidní. Objevování nových věcí je jejich absolutní prioritou. Mohou se pochlubit rozvinutým intelektem a silnou komunikační dovedností. Proto tito lidé nejen hodně čtou, ale také chtějí objevovat nové kultury.

Čas narození 4:00–6:00

Co může být romantičtějšího než se narodit při východu slunce? Romantika je proto charakteristická pro všechny, kdo přišli na svět mezi čtvrtou a šestou ráno. A nejen ona. Tito lidé se také těší notné dávce optimismu a dobrosrdečnosti. Mají i spoustu dalších pozitivních vlastností, jako je empatie a starost o ostatní.

Čas narození 6:00–8:00

Lidé, kteří se během této doby narodili, mají mnoho energie především v ranních hodinách. Současně na sebe mají vysoké nároky, což z nich dělá velmi silné osobnosti s velkým potenciálem dosáhnout vytoužených cílů.

Čas narození 8:00–10:00

Pojem samotář pravděpodobně nejlépe platí pro lidi, kteří se narodili během těchto dvou hodin. Nejsou rozhodně příznivci vzrušení a akce, naopak preferují klid. Pro jejich osobnost je charakteristická rovnováha, takže jakmile se dostanou ze stresové situace, rychle znovu nacházejí ztracený klid.

Čas narození 10:00–12:00

Být v dobré společnosti je zásadní. Lidé, kteří se narodili mezi 10. a 12. hodinou, rozhodně nemají rádi samotu. Pokud je kolem nich hodně lidí, cítí se dobře a naplno si užívají svou kreativitu.

Čas narození 12:00–14:00

Zrozenci v tento čas přijímají výzvy bez ohledu na to, jak náročné jsou. Mají vysoké ambice a umějí se perfektně ovládat. Práce a výkon je jejich prioritou a v životě se rozhodně neztratí. Přátele a rodinu mohou tito lidé někdy trochu zanedbávat, takže pokud stojíte o kontakt s nimi, měli byste za nimi přijít s nějakým úkolem.

Čas narození 14:00–16:00

Nejlépe je doma. Toto rčení se rozhodně nevztahuje na lidi, kteří se narodili během těchto dvou hodin. Naopak! Tito lidé se vyznačují toulavostí. Poznávání rozmanitosti a nových věcí je pravděpodobně nejdůležitější věcí v jejich životě. Ti, kteří chtějí s těmito lidmi trávit čas, by s nimi měli prožívat společná dobrodružství nebo je doprovázet na cestách.

Čas narození 16:00–18:00

Vychutnávat si odpolední čaj a přitom jen přemýšlet. To je pravděpodobně nejoblíbenější aktivita osob narozených v těchto dvou hodinách. Umí filozofovat a jsou vděčni téměř za všechno, ať je to třeba jen rozhovor, nebo porozumění.

Čas narození 18:00–20:00

Dokonalý přítel pro každého, kdo chce lásku a náklonnost. Pokud máte strach nebo je vám smutno, stačí vytočit jejich číslo. Citlivost a empatie jsou silnými stránkami těchto osobností, a proto si jich jejich bližní obzvlášť váží.

Čas narození 20:00–22:00

Být středem pozornosti? To rozhodně ne! Naopak, tato osobnost ráda stojí v pozadí. Skoro byste ji mohli nazvat dobrodincem, který se snaží být tady pro všechny.

Čas narození 22:00–0:00

Vymyslet v garáži převratný vynález? Pokud se toto někomu přihodí, určitě se to bude člověku narozenému mezi desátou večer a půlnocí. Tito jedinci se vyznačují především kreativitou, nadšením a radostí.

Zdroje informací:

Magazín Gala, Uhrzeit Ihrer Geburt

Vogue.com/Ultimate Guide To Astrology Birth Charts

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články