3 znamení zvěrokruhu, která jsou výbornými kuchaři a vždy si u nich pochutnáte

3 znamení zvěrokruhu, která jsou výbornými kuchaři a vždy si u nich pochutnáte
Zdroj: Freepik.com

Jsou lidé, kteří umějí neuvěřitelně dobře vařit. Vášeň pro přípravu jídla může souviset i se znamením zvěrokruhu. Prozradíme vám, která znamení dostala do vínku opravdové kulinářské mistrovství.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 07. 03. 2021 07:00

Určitě máte ve svém okolí alespoň jednoho člověka, který umí vařit opravdu delikátně. A to nejen těstoviny s rajčatovou omáčkou, ale skutečné specialitky. I bez receptu zvládne ta nejchutnější jídla, a dokonce i pokrmy ze zbytků chutnají jako pětihvězdičkové menu. Někteří lidé mají prostě vaření v krvi. Zde jsou tři znamení zvěrokruhu, která vaří opravdu skvostně.

Znamení zvěrokruhu Rak (22. června – 22. července)

Raci jsou citliví a velmi emocionální. To se odráží i v kuchyni. Protože Rak miluje vaření, připravuje každé jídlo s neuvěřitelnou láskou. Rád tráví čas v kuchyni, zvláště když ví, že tím potěší své blízké. Raci neradi vaří jen pro sebe, proto s oblibou zvou své přátele a rodinu na večeři a nešetří přitom penězi ani námahou.

Raci čerpají inspiraci k vaření prakticky odkudkoli. Ze sociálních sítí, z kuchařských knih, a dokonce i z časopisů, které jsou k dostání na pokladně v supermarketu. Rakům se podaří z každého jídla vykouzlit jedinečný zážitek. I ty nejjednodušší recepty v jejich podání chutnají famózně.

Znamení zvěrokruhu Blíženci (22. května – 21. června)

Blíženci také rádi vaří. Naprosto je to naplňuje, a to především proto, že jsou velmi společenští. Rádi se obklopují lidmi, a co může být pro návštěvu příjemnějšího, než si pochutnat na lahodném pokrmu?

Mimochodem, Blíženci se jen zřídka drží receptů. Lidé narození v tomto znamení raději vaří podle sebe a se zájmem zkouší nové věci. Vítají exotické přísady a nové chutě. Jediný problém, který Blíženci s vařením mají, je, že jsou neuvěřitelně nepořádní. Sem tam rozlitá omáčka, spadlé rajče a všude něco pohozené. Naštěstí to nic nemění na skutečnosti, že jejich jídlo vždy chutná skvěle.

Znamení zvěrokruhu Panna (23. srpna – 22. září)

Panny jsou v kuchyni naprostým opakem Blíženců. Přistupují k vaření precizně a na lince si udržují pořádek. Každý recept mají naplánovaný do nejmenších detailů a množství všech ingrediencí pečlivě dodržují. Pokud jim ale náhodou některá chybí, Panny to nerozhodí a stejně dokážou vykouzlit skvělé jídlo. Vyznají se i v tom, které víno ladí se kterým jídlem, tudíž přátelé a známí Panen se jimi nechávají velmi rádi hostit. 

Mimochodem, Panny nejsou jen kuchařskými mistry, jídla také často pojímají jako umělecká díla. Pro zrozence v tomto znamení je důležité mít všechno pěkně sladěné a naservírované, protože jak je známo, jíme i očima.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články