3 znamení zvěrokruhu, která mají velmi blízko k přírodě a chtějí venku trávit veškerý možný čas

3 znamení zvěrokruhu, která mají velmi blízko k přírodě a chtějí venku trávit veškerý možný čas
Zdroj: Freepik.com

Milují přírodu, a když mají možnost, tráví v ní veškerý volný čas - a třeba i s rouškou. Některá znamení zvěrokruhu zkrátka mají k pobytu na čerstvém vzduchu mnohem blíž než ta zbývající. Která to jsou?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 03. 03. 2021 07:00

Pohyb v přírodě, byť během aktuálního lockdownu v omezené míře, je v současné době jednou z mála možností, jak trávit čas mimo domov. Která znamení zvěrokruhu mají lásku k pobytu venku danou do vínku?

Znamení zvěrokruhu Býk (21. dubna – 20. května)

Jedněmi z takových lidí jsou zrozenci ve znamení Býka. V létě je najdete u rybníka a na jaře nebo na podzim milují dlouhé procházky lesem. Bez ohledu na roční období jsou Býci venku, kdykoli je to jen trochu možné.

Vzhledem k tomu, že je pro ně hodně důležitý i domov, snaží se kousek přírody vnést i do něj. Snem Býků je tedy dům s velkým pozemkem. Když žijí ve městě nebo v bytě, je pro ně zásadní mít balkon, zahradu nebo střešní terasu.

Býky z tohoto důvodu často přitahuje venkov. Už od dětství je zřejmé, že nejsou gaučovými povaleči. Malí Býci obecně rádi jezdí na koni nebo hrají fotbal. Tady se cítí dobře. Býci také obvykle vyhledávají zaměstnání spjatá s přírodou.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Podobně jako Býci jsou na tom Střelci. Na svých četných výletech nesmějí vynechat žádnou přírodní zajímavost. Hlavní je zažít dobrodružství a dozvědět se něco víc o flóře a fauně.

Střelci potřebují k životu pocit svobody a toho s největší pravděpodobností dosáhnou právě v přírodě. Střelci jsou skrz naskrz dobrodruzi. Láska k exotice se projevuje i v jejich domácnosti. Střelci milují exotické rostliny a kaktusy.

Znamení zvěrokruhu Váhy (24. září – 23. října)

Posledními opravdovými milovníky přírody jsou Váhy. Venku zapomínají na všechny starosti a nechávají svou mysl jen tak bloudit. Vzdušná znamení potřebují místo ke snění a často ho nacházejí v přírodě. Po výletě se často cítí jako znovuzrození.

Domov Vah je útulný a plný přírodních materiálů a přirozeně také rostlin. Zrozenci v tomto znamení jsou velkými milovníky zvířat. Rádi pozorují živočichy ve volné přírodě a často profesně končí jako ošetřovatelé, chovatelé nebo veterináři. Protože Váhy mají rovněž velký smysl pro spravedlnost, často se aktivně podílejí na ochraně přírody.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články