Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která milují vážně dlouhý spánek

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která milují vážně dlouhý spánek
Zdroj: Unsplash

Astrologie toho o nás prozrazuje mnohé. Podle horoskopu třeba existují tři znamení zvěrokruhu, která milují vážně dlouhý spánek. Víte, která to jsou a proč?

Jana Jánská
Jana Jánská 07. 07. 2023 05:43

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Zrozenci v tomto ohnivém znamení zvěrokruhu patří mezi velmi temperamentní jedince plné energie. Dobře přitom vědí, že i ten nejodolnější plamen potřebuje doplnit energii. Proto milují dlouhé vyspávání, což je jejich tajná zbraň, jak doplnit energii pro další akční zážitky.

Berani rovněž milují sny - krajina snů je pro ně tvůrčím hřištěm, kde se jejich ohnivý duch může volně pohybovat a poznávat nové věci, které v realitě nejsou vůbec běžné. Berani prostě dobře vědí, že život je pestrý a rychlý, a právě dlouhý spánek jim umožňuje vychutnávat si ho naplno.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Lidé v tomto vzdušném znamení zvěrokruhu věčně usilují o rovnováhu. A kvalitní dlouhý spánek je pro ně zklidňující protiváhou, kterou potřebují proti chaosu každodenního života.

Dlouhý spánek poskytuje lidem ve Vahách klid, který často hledají, a pomáhá jim nastavit mysl na to, aby mohli čelit dalšímu dni s grácií a vyrovnaností. Probouzejí se svěží, s jasnou myslí a harmonickým duchem, připraveni znovu prožít další pohodový den.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

"Divoši", narození v tomto ohnivém znamení zvěrokruhu, jsou opravdovými dobrodruhy. Milují vše nové, zbožňují poznávat stále další a další kouty života. Každý objevitel si však musí odpočinout a dát svým unaveným nohám trochu oddechu.

Střelci milují i sny, jsou pro ně možností, jak poznat zase jiná území. Sny jsou pro ně i mapou k jejich vnitřnímu světu plnému bezbřehé představivosti. Ráno se pak Střelci probouzejí povzbuzení, překypují elánem a vstávají s očima upřenýma k dalšímu velkému dobrodružství.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články