Erotický horoskop na víkend: Koho čeká domácí divočina a kdo znovu objeví své tajné tužby?

Erotický horoskop na víkend: Koho čeká domácí divočina a kdo znovu objeví své tajné tužby?
Zdroj: Pixabay

Je tu erotický horoskop na čtvrtý adventní víkend! Podívejte se, koho před Vánoci čeká pořádná divočina a kdo rozproudí energii ve vztahu, který pomalu vyhasíná. Co čeká právě vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 17. 12. 2021 07:00

Přichází čtvrtý adventní víkend, který některá znamení zvěrokruhu skutečně překvapí. Nebojte se pustit starosti z hlavy a užít si pravou zábavu pro dospělé...

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pořád čekáte, až se v těch horoskopech objeví něco pozitivního také pro vás? Je to tu! O víkendu totiž zažijete něco, po čem už dlouho toužíte. Může to být milování na nevšedním místě nebo pořádná domácí divočina, skvělé to však bude v každém případě. Zkuste tak odložit na jeden víkend práci a opravdu se věnujte jen tomu, po čem vaše tělo touží. S partnerem byste mohli objevit novou zálibu!

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Sex dáváte úplně na poslední místo a řešíte jen starosti. Vždy bude něco, co je potřeba vyřešit, záleží však, jak se k tomu postavíte. Užívejte si každý přítomný moment a nenechte se strhnout negací. Milování by vám v tom mohlo pomoci, protože se nacítíte zpátky na sebe a plně prožijete orgasmus. Pokud se ovšem budete hnípat ve svých starostech, ani to s vámi nehne a dole nic neucítíte. A to by byla velká škoda!

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Je zvláštní, že jste v poslední době téměř na nule své sexuální energie a ani vás to netíží. Zamyslete se, co za tím je? Čím to můžete zlepšit? Možná už jste začali svého partnera vnímat jako samozřejmost a nijak se doma před sebou nesnažíte. Možná by stálo za to, abyste se tentokrát skutečně vyšňořili a ukázali, jaká šelma se ve vás skrývá! Pokud s těmi energiemi trochu nepohnete, jeden z vás začne brzy pokukovat jinde...

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články