Erotický horoskop na víkend: Koho čeká velké postelové dobrodružství?

Erotický horoskop na víkend: Koho čeká velké postelové dobrodružství?
Zdroj: Freepik

Čeká nás třetí květnový víkend, který už teď podle předpovědi vypadá na to, že přímo vybízí k zachumlání se do peřin. Přinášíme vám přehled těch znamení zvěrokruhu, která tam rozhodně nebudou zahálet.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 14. 05. 2021 07:00

Ať už jsou zrozenci v těchto znameních zvěrokruhu zadaní, či nikoli, víkend bude stát za to. Ti, co jsou single, mohou konečně skončit v posteli se svým idolem, a ti, kdo partnera mají, opráší erotické hračky.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Beranům tenhle víkend hvězdy přejí v navázání intimního pouta s osobou, o které už dlouho snili. Proto pokud máte na někoho zálusk, připravte se, že by to mohlo konečně vyjít. A půjde to rychleji, než jste si představovali!

V posteli skončíte tak brzy, až vás to samotné překvapí. Bude to ale stát zato a užijete si pořádné dobrodružství. Zadaným Beranům bude tento víkend přáno, aby utužili nejen své vztahy, ale aby měli příležitost a prostor svěřit partnerovi své nejtajnější touhy... A nemusejí být vůbec slušné!

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Vypadá to, že za sebou máte delší sexuální půst. O to víc si užijete víkend! Do cesty vám přijde taková inspirace, že se budete až sami divit, kde se to ve vás bere. A partner bude vrnět blahem!

Klidně se pro tento víkend utrhněte ze řetězu. Nejen, že uvolníte vnitřní napětí a příští týden bude pro vás daleko lépe zvládnutelný, ale utužíte i partnerský vztah a využijete všechny erotické hračky, které se vám doma nashromáždily. A to už za to stojí, co myslíte?

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Tento víkend si rozhodně užijete! Čas strávený v posteli nebude určený jen pro spánek, ba naopak. Čeká vás mnoho vášnivých chvil, objevování neznámého i slastné výšiny dlouhých orgasmů. Rozhodně se máte na co těšit.

A obráceně. Pokud budete mít o víkendu v posteli Střelce, radujte se dvakrát tolik! Bude se věnovat více vám než sám sobě, a upřímně, kdo by si tohle neužil? Kupte láhev dobrého vína, přichystejte si spoustu energie a upozorněte sousedy, ať klid rozhodně nečekají...

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články