3 znamení zvěrokruhu, která nikdy nezhubnou, i kdyby se o to snažila

3 znamení zvěrokruhu, která nikdy nezhubnou, i kdyby se o to snažila
Zdroj: Freepik

Jste věčnými shazovači kil, a to zejména před plavkovou sezónou? Kupujete si oblečení o číslo menší, abyste do něj měli důvod zhubnout? Potom nejspíš patříte mezi následující tři znamení zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 13. 05. 2021 07:00

Není žádným tajemstvím, že je výsadou žen koupit si krásný kousek oblečení, do kterého potřebují zhubnout. A stává se to jejich motivací. Pojďte se podívat, kterým znamením zvěrokruhu ale takový plán nikdy nevyjde.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Hubnou pořád! V létě, v zimě, na jaře. Na podzim taky. Ale nikdy jim to nevydrží. Znají desítky výživových plánů, do posledního puntíku vyjmenují všechny diety na trhu, ale ani u jedné nezůstanou. Vydrží jim to vždy pár dní, a pak se vrátí do své rutiny.

Často přibírají kvůli svému pracovnímu nasazení a sedavému zaměstnání, kdy dávají přednost seberealizaci před fyzickým zdravím.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Razí heslo, že na vzhledu nezáleží, důležité je, jaký je člověk uvnitř. Proto u nich snahu o hubnutí nenajdete, to už by se musely ženy ve znamení Vah šíleně zamilovat. Nešťastně, pravděpodobně.

Fyzickou aktivitu mají rády, ale nevyhledávají ji kvůli redukci váhy. Naopak. Je pro ně důležité, jak se u jednotlivých činností cítí. A dělají to především pro duševní zdraví, nikoliv fyzické.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Pokud jim naservírujete hotovou dietu až pod nos, hubnout s vámi budou rádi. Jinak jsou líní a vzdávají se. Mají v sobě skrytou velkou vůli, kterou (bohužel) většinou nepoužívají.

Často se raději smíří s tím, jak vypadají, oblečení si koupí větší a narážky na svůj vzhled s vtipem odrážejí. Střelci mají totiž tu zlatou vlastnost, že je urazíte opravdu jen máločím. Proto pokud přiberou, nemáte na ně páky.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články