3 znamení zvěrokruhu, která to umějí orálně jako málokdo

Orální sex nemusí být vždy stejný

Baví vás předehra a užíváte si, když váš partner zkrátka ví, jak na to? Nebo naopak jste vy tím, kdo se nebojí vzít celý akt do svých rukou? A vlastně nejen rukou? Následující tři znamení zvěrokruhu patří mezi velké fanoušky orálního sexu!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 12. 05. 2021 07:00

Lidé narození v těchto obdobích ovládají orální sex na jedničku. Umějí ho dávat i přijímat. A často se nezdráhají ani si říct, jak jim to vyhovuje.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Jsou vynalézaví a v sexu oplývají velkou fantazií. Nebojí se dát jasně najevo, co se v nich skrývá. Pokud dojde na orální sex, raději ho poskytují než přijímají. Nebojí se si hrát, odvázat se a být pánem situace. Jak ženy v tomto znamení, tak muži Vodnáři si dost často zjišťují nové sexuální praktiky a techniky, které pak v posteli rádi ukážou.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Jsou milovníky orálního sexu a rádi si ho užívají se vším všudy. Muži ve znamení Ryb milují, pokud jim žena umí dát pořádně najevo, že se jí to s nimi líbí. S tichou myškou si moc neužijí, naopak se budou nudit.

Často pak sklouzávají k nevěrám, nebo si pouštějí erotické filmy, aby ukojili své touhy, kterých se jim nedostává. Potřebují zkrátka vášnivý sex.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Ženy, malý tip - pokud máte doma Střelce a nebojíte se vzít situaci do svých rukou (a nejen rukou), je váš. Nemusíte se však bát, že byste na tom byly škodné. Střelci totiž moc dobře vědí, jakým způsobem dát svému protějšku najevo, že si orální sex náležitě užívají, a chtějí mu to oplatit stejnou měrou.

Nebudete je k tomu muset bůhvíjak pobízet, udělají vám to sami. A moc rádi. Klidně několikrát za sebou. Kamarádky budou závidět!

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články