Emma (41): Vlezla jsem synovi mého přítele do sprchy. Od té doby bruslíme na tenkém ledě

Emma (41): Vlezla jsem synovi mého přítele do sprchy. Od té doby bruslíme na tenkém ledě
Zdroj: Freepik

Emma měla strach, že po rozvodu zůstane sama. Nakonec se ale zamilovala do staršího Milana, se kterým začala bydlet. Když se k nim po rozchodu s přítelkyní nastěhoval Milanův syn, žili dočasně společně. Emma cítila, že jí Ondřej není lhostejný.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 05. 05. 2021 08:00

Po rozvodu s Petrem (45) jsem nevěřila, že bych mohla ještě někoho potkat. Osud mi ale seslal Milana (56), který pro mě znamená hrozně moc.

Ondřejova přítomnost mi dělala dobře

Je také rozvedený a má dva syny, Ondřeje (25) a Lukáše (23). Každý už bydlí sám. Když jsem si byla jistá, že je náš vztah vážný, nastěhovala jsem se k Milanovi. Můj syn Honza (15) si s ním skvěle rozuměl. Možná víc než s vlastním otcem. I Milanovi kluci mě vzali v pohodě. Byla to hotová idylka.

Víc jsem si rozuměla s Ondřejem. Na svůj věk byl uvědomělý a ke všemu ještě velmi pohledný. Šarm sdělil po svém otci. Bydlel s přítelkyní, se kterou ale měli dlouhodobé problémy. Jednoho dne u nás zazvonil s tím, že se po pěti letech rozešli. Milan mu nabídl, aby dočasně bydlel s námi. Mně to nevadilo a Ondra nakonec nabídku přijal.

Měl svůj pokoj a doma ze začátku vlastně moc nebyl. Ráno odjel do práce a vracel se k večeru. Chod domácnosti šlapal vesele dál. S Honzou si spolu občas zapařili nějakou hru na počítači. Čím déle s námi ale Ondra bydlel, tím více jsem cítila, že mi jeho přítomnost dělá dobře. Byly dny, kdy doma uklidil celý byt nebo uvařil večeři pro celou rodinu.

Vlezla jsem mu do sprchy

Chodil za mnou, zda nechci s něčím pomoci. Živil se jako masér a já si často stěžovala na bolesti zad. Nabídl mi, že mi je namasíruje. Natáhla jsem se na pohovku a vykasala si tričko. Vzal do ruky olejíček a pustil se do práce. Vzdychala jsem, jako bychom se milovali. Jezdil mi rukama po zádech s takovým citem, až jsem se přistihla, že jsem vzrušená. Stalo se z toho pravidlo a několikrát týdně si mě vzal do parády.

Jednou jsem mu omylem vešla do koupelny. Stál ve sprchovém koutě tak, jak ho Bůh stvořil. Kapky vody mu stékaly po mladém pevném těle. Jako smyslu zbavená jsem se začala svlékat. Nepřemýšlela jsem nad tím, že může někdo přijít.

Vstoupila jsem k němu do sprchy. Chvíli se na mě užasle díval, a pak mi podal ruku. Vášnivě jsme se líbali. Poté mě opřel o stěnu sprchového koutu a něžně do mě zajel. Vyjekla jsem vzrušením. Netrvalo nám to dlouho a oba jsme dosáhli vyvrcholení. Společně jsme se osprchovali. Začala jsem se oblékat, když vtom jsem zaslechla, že přišel domů Milan.

Spím se synem svého přítele

S úlekem jsme se na sebe podívali. Naházela jsem na sebe oblečení, Ondra za sebou zatáhnul závěs a já dělala, že strkám prádlo do pračky. ,,Kde je kdo?“ ozval se Milanův hlas. Čekala jsem, až zajde do obýváku a z koupelny se vypařila. Šla jsem ho pozdravit a snažila se na sobě nedát znát, co jsem právě dělala. ,,Ahoj miláčku, vypadáš dnes nebývalé spokojeně. Děje se něco?“ ptal se.

Dal mi pusu a požádal mě o kávu. Po pár minutách přišel i Ondřej. Beze slova zaplul do svého pokoje. Když jsem se na Milana podívala, došlo mi, že bruslím na tenkém ledě. Bohužel si s Ondrou nemůžeme pomoci. Vždy, když jsme sami doma, tak se pomilujeme na různé způsoby. Až to jednoho dne praskne, přijdu o všechno. Možná by bylo lepší, kdyby se Ondra odstěhoval, protože jinak budu pořád v pokušení.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články