Dan (29): Vždycky jsem měl mladší ženy, ale teď mě přitahuje máma mojí současné partnerky

Dan (29): Vždycky jsem měl mladší ženy, ale teď mě přitahuje máma mojí současné partnerky

Dan byl přesvědčen, že by nemohl mít stejně starou, nebo dokonce starší ženu. Vždy si vybíral o pár let mladší partnerky. Teď jednu má, ale víc než jeho přítelkyně ho přivádí do varu její matka.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 21. 03. 2021 11:30

Už ve třetím ročníku na střední škole jsem si uvědomil, že spolužačky, ačkoliv byly hezké, mi nic neříkají. Zkoušel jsem s nimi randit, ale nikdy to nevydrželo déle než měsíc. Hledal jsem si proto holky alespoň o ročník níž.

Dělal mi dobře jejich obdiv

Asi za to může moje ješitnost, ale dělalo mi zkrátka dobře, když ke mně mladší holky vzhlížely, samozřejmě zletilé. Moje současná přítelkyně Anička je o pět let mladší. Je pěkná a zábavná, ale o většině věcí jsem od začátku rozhodoval já, protože jak sama řekla: „Máš víc zkušeností.“

Byl jsem rád, že nám to spolu klape, a když mě chtěla seznámit se svou mámou, souhlasil jsem. To jsem ještě netušil, co mě čeká. Na návštěvě jsme byli před Vánoci a já jsem se do potenciální tchyně zamiloval už ve dveřích. „Ahoj, ráda tě poznávám. Já jsem Aniččina maminka, říkej mi Jano,“ podala mi ruku a usmála se na mě.

Chtěl jsem být co nejvíc s Janou

Chtělo se mi nahlas křičet: „Panebože, to je kost!“ Ale udržel jsem se. Jana (43) vypadá o dost líp než Anička. Má hezčí postavu, krásně voní, a hlavně když jsem si s ní povídal, tak jsem vůbec neměl pocit, že se mnou mluví matka mojí holky. Bavili jsme se v pohodě o normálních věcech a já jsem hltal každé její slovo. Když mi na konci návštěvy nabídla, že k ní s Ančou mohu přijít na Štědrý večer, neváhal jsem.

Strávili jsme s ní i Silvestra a k mému štěstí Anička usnula půl hodiny po půlnoci. Je to hrozné, ale chtěl jsem být co nejvíce s Janou, ta mě zajímala mnohem víc. A nejen sexuálně.

Musím zjistit, jestli to cítí stejně

Baví mě, jaké má názory, neřeší blbosti jako Anička, a hlavně nemá prostě typické maminkovské řeči. Když mi prozradila, že chodí běhat, vykřikl jsem, že bych šel hned také. Anna se zašklebila, že běhání nesnáší, ale Jana byla ráda. „Konečně budu mít parťáka,“ řekla a dala mi ruku na rameno.

V únoru měla narozeniny, tak jsem se plácl přes kapsu a objednal jí drahý parfém. Když si ho na sebe stříkla a nastavila mi krk, abych si přivoněl, chtěl jsem ji hned políbit. Ona měla takovou radost, že mě objala, a jak se ke mně přitiskla, cítil jsem vzrušení až v kalhotách. Vůbec se nepoznávám, nikdy bych do sebe neřekl, že mě bude rozpalovat starší žena. Podle mě jí nejsem lhostejný, vidím, jak se na mě dívá.

Nemohu na ni přestat myslet a rád bych věděl, jestli to má stejně. Není to vůči Aničce fér, ale rozchod by mi za to stál, kdyby mě Jana také chtěla. O víkendu jdeme zase běhat, takže asi něco vymyslím, jinak se zblázním.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články