3 znamení zvěrokruhu, jejichž jediný pohled vás okamžitě srazí do kolen

3 znamení zvěrokruhu, jejichž jediný pohled vás okamžitě srazí do kolen
Zdroj: Pixabay

Přitažlivost mezi dvěma lidmi je jednou z nejsilnějších emocí, která je velmi intenzivní právě v začátcích vztahu. Pokud si k sobě vyberete osobu, která vás i po několika letech dostane svým pohledem, máte vyhráno. Protože jedině ta pravá přitažlivost ústí v pravou lásku. Která tři znamení zvěrokruhu mají zvlášť silnou moc vás očarovat?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 01. 05. 2021 05:55

Přitažlivost je něco, co potřebujete celý život, i když zamilovanost vyprchá a přichází ta „klidná láska“. Podlomit kolena se vám doma zkrátka musí vždycky! I když vedle vás chlap chodí v roztrhaných trenkách. Pojďme se podívat na tři znamená zvěrokruhu, která mají až magickou přitažlivost.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Často druhé zaujmou tím, že jsou prostě jiní. Mají neuvěřitelné charisma a dokážou se přizpůsobit ostatním. Pokud s vámi chtějí flirtovat, necháte na nich oči, věřte nám.

Budou to oni, komu budete psát po nocích zoufalé zprávy, že se vám stýská, přičemž Vodnář vás bude mít úplně na háku. Buď s ním prožijete hlubokou lásku, nebo horoucí peklo. Nic mezi tím.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Charisma, láska, neuvěřitelný sexappeal – to jsou Raci. Jsou to nevěrníci a flirtují jedna báseň. Dokážou vám dát pocit výjimečnosti, který nenajdete u nikoho jiného. Často pro jejich pohled uděláte i nemožné, spálíte mosty a další postavíte. Někdy ani nepoznáte, že se k vám nechovají tak, jak by měli. Zbožňovat je ale budete stejně.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Mají v sobě něco, co nikdy přesně nepopíšete. Jsou klidní, poskytují oporu a jsou úžasnými milenci. To, co mají v očích, budete milovat od samého počátku. Pokud někdy Střelce opustíte, nikdy na něj nezapomenete. Umí pohladit, obejmout a zaujmout natolik, že už navždy bude mít čestné místo ve vašem srdci.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články