3 znamení zvěrokruhu, která ráda střídají partnery jako ponožky

3 znamení zvěrokruhu, která ráda střídají partnery jako ponožky
Zdroj: Freepik

Znáte někoho, kdo přijde každý měsíc s novým partnerem a bezmezně ho miluje? Smějete se příspěvkům na sociálních sítích o lásce až za hrob, která končí každý další týden? Pak čtěte dál!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 24. 04. 2021 07:00

Někteří hledají lásku tak dlouho, až přebírají. Každou chvíli milují někoho jiného, nebo naopak nemilují nikoho. Partneři jsou pro ně hračky, které na konci dne vymění, pokud je začnou nudit. Nechávají za sebou zlomená srdce, vztek a zklamání. O kterých znameních zvěrokruhu je řeč?

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Umí bezmezně milovat a rodina je pro Raka všechno. Ovšem partnerský vztah je pro něj něco úplně jiného. Raci často mají milenky a milence. Pokud jim na nevěru přijdete, zametou to pod koberec, není to pro ně důvod k ukončení vztahu.

Jejich partneři tím často trpí, ale vzhledem ke vzornému chování Raků doma, nejsou schopni takový vztah rozbít. Rak podvádí i ve chvíli, kdy má vztah jen ve dvou bez dětí. Podvádí pořád a všichni z jeho okolí to vědí. Jen partnerovi to nikdy nikdo neřekne.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev potřebuje pozornost. Pokud se mu jí ve vztahu nedostává, okamžitě reaguje na zájem někde jinde. Často tak projevovaná pozornost otupí to, jaké vlastnosti má jeho nový partner.

Můžete být hloupí nebo extrémně protivní, ale pokud umíte zaujmout Lva, je váš. Lev nemá s nevěrou žádný problém, stačí, když si bude vedle svého milence nebo milenky připadat dostatečně důležitý. Pokud opouští vztah, dělá radikální řez a vůbec se s tím nemaže.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy vás zde možná překvapí, ale mají tu čestné místo. Nesmírně si potrpí na rodinu, ale co se týče vztahů, jsou to zkrátka kokety. Užívají si pozornost a rády létají od jednoho k druhému.

Ženy ve znamení Vah hledají u svých milenců porozumění, přičemž se nestarají o to, co mají doma. To totiž často neumějí ocenit. Doma manžela sekýrují, věčně se jim něco nelíbí, hádají se. Ale jakmile jste milenec Váhy, jste v klidu. Dostanete komfort, o kterém se vám ani nesnilo.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články